Seçim çalışmaları hız kazandı

Seçim çalışmaları hız kazandı

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, seçim çalışmaları kapsamında Kulu’da esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek hemşehrilerinden 7 Haziran için destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, seçim çalışmaları kapsamında Kulu’da esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek hemşehrilerinden 7 Haziran için destek istedi. Ağralı; ‘Konya olarak Konyalı Başbakan şansını çok iyi kullanmamız gerekiyor’ dedi.

Kulu ilçesindeki seçim çalışmalarına AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı’nın yanı sıra Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Polat Şimşek ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Kulu esnafı ve vatandaşla bir araya gelen Abdullah Ağralı, hemşehrilerinden destek istedi. Büyük ilgi ile karşılanan Ağralı, Konyalı bir başbakana sahip olan bir Konya’nın bu şansı çok iyi kullanması gerektiğinin altını çizdi. 2002’den bu yana ülkenin AK Parti iktidarı ile büyük ilerleme kaydettiğini söyleyen Ağralı; ‘AK Parti iktidarı olarak ülkemizin dört bir yanı büyük bir atılım gerçekleştirdik. Bu hizmetlerin devamı, ülkemizde yerleşen kardeşlik ortamının daha da pekişmesi adına 7 Haziran çok önemli. Dahası, Konya olarak Konyalı bir başbakan şansını çok iyi kullanmalı ve hep birlikte şehrimizi daha iyi yerlere getirmek için çabalamalıyız’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.