’Sayın Yavş.k Yavş.koğlu’

’Sayın Yavş.k Yavş.koğlu’

Bir THY müşterisinin şikayet dilekçesine aldığı cevap sosyal medyada olay yarattı. Kutsal Bayraktar isimli vatandaşın ismi yerine şikayet dilekçesine verilen cevapta ’Sayın Yavş.k Yavş.koğlu’ yazıyordu.

Türk Hava Yolları uçağı ile İstanbul’dan İzmir’e gidecek Kutsal Bayraktar isimli yolcu 23 Kasım 2014 tarihli bileti için internetten online check-in yaptırdı.

Fakat biletini almak için havalimanındaki THY noktasına gittiğinde kendisinin check-in’in bulunmadığı sistemin başkasını öne aldığı söylendi ve biletinin başkasına verildiği aktarıldı. Bunun üzerine Kutsal Bayraktar THY’ye yönelik bir şikayet dilekçesi yazdı ve 300 lira ödeyerek yeni bir bilet alarak İstanbul’a geldi.

Bayraktar dilekçesini yazmasının üzerinden 1 gün geçmeden ilgililerin dilekçesine cevap vermemesini Twitter üzerinden eleştirdi. Bu olaydan sonra THY kendisine Twitter’dan dönerek uçuş bilgilerini istedi ve kendisine şikayetiyle ilgili olarak bir e-mail attı.

 

Bu e-mail aslında standart bir ‘şikayetiniz alındı’ e-mailiydi fakat isim yerinde Sayın Kutsal Bayraktar yerine, “Sayın Yavş.k Yavş.koğlu” yazıyordu.

Bunun üzerine vatandaş kendisine gelen bu maili sosyal medya üzerinden paylaştı. Attığı tweet kısa sürede 400’ün üzerinde retweet aldı.

 

Konuyla ilgili olarak ulaştığımız THY kaynakları olayın doğruluğunu teyit etti. Ayrıca THY twitter hesabından ilgili personelle ilgili olarak işlem başlatılacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.