Sayı bulmada zorlanıyoruz

Sayı bulmada zorlanıyoruz

Torku Konyaspor 16 hafta sonunda rakip potalara 1137 sayı atabildi ve maç başına 71,0 sayı ortalaması yakaladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Efes maçında 52 sayıyla en az sayı atan takım oldu

SON HAFTALARDA SAVUNMA DÜŞTÜ

Spor Toto Basketbol Ligi’nde haftayı Anadolu Efes yenilgisiyle kapatan Torku Konyaspor Basketbol hücumdaki sıkıntısını çözemedi. Yeşil-beyazlı ekip son oynanan Anadolu Efes maçında sadece 52 sayı atabildi. Dev Kartal bu sezon en az sayı attığı haftayı yaşadı. Rakip takımların Clay Tucker üzerine yaptığı baskı sonucunda sayı atmakta zorlanan temsilcimiz, ligin en az sayı atan takımı durumunda bulunuyor. Torku Konyaspor 16 hafta sonunda rakip potalara 1137 sayı atabildi ve maç başına 71,0 sayı ortalaması yakaladı.  Geçtiğimiz haftalarda yaptığı etkili savunma ile göz dolduran ve az atıp az yiyen takımlardan olan Torku Konyaspor’da son haftalarda savunmada düştü. Yeşil-beyazlı ekip son 3 maçta 256 sayı gördü potasında ve maç başına 75,6 sayı yedi. Dev Kartal bu süreçte Anadolu Efes’ten 98 ve 85 ile Trabzonspor’dan 73 sayı yedi. Torku Konyaspor 16 haftası geride kalan ligde 1245 sayı gördü potasında.

REYNOLDS OYNAYABİLECEK

Torku Konyaspor Basketbol da Anadolu Efes maçında sakatlanan JR Reynolds’ın durumu belli oldu. Amerikalı oyuncunun ayak başparmağında ödem oluştuğu belirtildi. Antrenmana çıkmayan deneyimli oyuncu cumartesi günü oynanacak Royal Halı Gaziantep maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Reynolds’ın maça yetişmemesi durumunda Torku Konyaspor zorlu deplasmanda 5 yabancı ile oynamak zorunda kalacak.

HATALARINI ANLATTI

Torku Konyaspor Basketbol da 6 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Royal Halı Gaaziantep maçı hazırlıkları başladı. Anadolu Efes ile oynanan maç sonrasında bir gün izin yapan yeşil-beyazlı edip dün Selçuklu Spor Salonu’nda toplandı ve yaptığı çift antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Başantrenör Aziz Bekir, antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaparak Anadolu Efes maçında yapılan hataları tek tek anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.