Savurganlık ve israf devam ediyor!

Savurganlık ve israf devam ediyor!

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, TBMM’de düzenlediği basın açıklamasında, son dönemde ekonomik nedenlerden dolayı intihar eden kişi sayısının arttığını dile getirdi

Söz konusu intihar olaylarına iktidar partisinin sessiz kalmasını eleştiren İslam, “Yaşanan felaket umurlarında bile değil” dedi. Ekonomide savurganlığın ve israfın devam ettiğini söyleyen İslam, “Yaklaşık 500 milyar dolar dış borca rağmen itibardan tasarruf olmaz sloganıyla savurganlık ve israf devam ediyor” diye konuştu.

 

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. N.Cihangir İslam, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısıyla gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına son dönemde artan intihar olaylarına dikkat çeken İslam, İstanbul’da ve Antalya’da yaşanan toplu intiharların toplumda yaşanan çözülmenin ve ekonomik sıkıntıların boyutunu gözler önüne serdiğini ifade etti.

 

GERÇEĞİ İNKÂR EDİYORLAR

 

TOPLUMUN yok sayılanları akıl almaz bir karar verip hayattan koptuğunu dile getiren İslam, “Toplumun vicdanını köşeye sıkıştırarak hükümete mesaj vermek istiyorlar. Çok üzücü bir yol. Oysa yaşayarak itiraz edilir. Tepki göstermek için yaşamak gerek. Facia olansa bir intihar diğerini tetikliyor. Harman yakan kıvılcım gibi. Bütün bunlar olurken iktidar partisinin etkili ve yetkili isimleri kıyıda köşede kıkır kıkır gülüyor. Yaşanan felaket umurlarında bile değil. Kendi müreffeh hayatlarına bakıp Türkiye’nin güllük gülistanlık olduğunu anlatıyorlar. Ülkeyi yangın yerine çevirdiklerinin farkında bile değiller. Fark edenlerse elindeki statüye kaybetmemek için gerçeği inkâr ediyor” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.