Savcı Serbest Bıraktı, 30 Dakika Sonra Başka Binaya Tırmanırken Düştü

Savcı Serbest Bıraktı, 30 Dakika Sonra Başka Binaya Tırmanırken Düştü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde hırsızlık suçlamasıyla yakalanan ve serbest bırakılan bir kişi yarım saat sonra tekrar hırsızlık için tırmandığı apartmanın 4. katından aşağı düştü. Yaralanan şüpheli polis eşliğinde hastaneye...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde hırsızlık suçlamasıyla yakalanan ve serbest bırakılan bir kişi yarım saat sonra tekrar hırsızlık için tırmandığı apartmanın 4. katından aşağı düştü. Yaralanan şüpheli polis eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Olay, Metin Oktay Mahallesi 108/15 Sokak'ta gece 01.15 sıralarında meydana geldi. Apartmanın demirlerine tutunarak aşağı inen birini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Başka bir vatandaşın ‘hırsız var’ diye bağırması üzerine şahıs olay yerinden koşarak kaçmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan şüpheli K.Ç.’yi bir aracın altına saklanmış şekilde buldu. 'Konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan işlem yapılan şüpheli savcının talimatıyla gece 03.30 sıralarından serbest bırakıldı. Aynı gece 04.00 sularında 215 Sokak'taki bir apartmana hırsız tırmandığı yönündeki ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şahıs tırmandığı apartmanın 4. katından düştü. Olay yerine giden polis ekipleri, yaralı olan şahsın yarım saat önce serbest bırakılan K.Ç. olduğunu tespit etti. Köprücük kemiklerinde kırık oluşan K.Ç. polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.