Savaşa gitmiyoruz!

Savaşa gitmiyoruz!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “ Ülkedeki işsizlik sorununu konuşamıyoruz, eğitim sorunu konuşamıyoruz. Çünkü ülkeyi savaş havasında göstermeye çalışıyorlar” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman 31 Mart Mahalli idareler seçimleri kapsamında Konya’nın Çumra ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. Saadet Partisi Çumra Belediye Başkan Adayı Abdullah Uysal ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Girdiği kahvehanelerde çok sayıda vatandaşa seslenen Karaduman, “Biz belediyelere personel alırken ehliyet ve liyakate önem verdik. Bizim akrabamızdır, koşulunu hiç sunmadık. Şimdi bu Muhteremler çıkıyor, yapacak vaatleri ve projeleri kalmadığı için sizlere Ankara’nın selamını getirdik, Cumhurbaşkanımızın selamını getirdik diyorlar. Hiç kusura bakmasınlar Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı. Önümüzdeki seçimlerde ülkeyi kim yönetecek onu değil Konya’yı kim yönetecek onu seçeceğiz. Çumra’yı kim yönetecek onu çözeceğiz. Önümüzdeki seçimlerde şehrimizi iş bulamadığı için terk etmiş vatandaşlarımızı geri getirmek için çalışacak bir belediye başkanımı yoksa Çumra’yı terk edecek insanlarımızın sayısını arttıran bir belediye başkanımı seçeceğiz. Kim Konyalının problemini çözecekse vatandaştan beklentimiz odur. Şimdi yönetici olan arkadaşlar belediyeleri devrederken sıfır borç ile devrediyoruz diyemiyorlar. Kaynakları bize yakın olan sivil toplum kuruluşlarına dağıtmadık, sizin paralarınız ile seçim çalışması yaptık diyemiyorlar. Kaybedeceklerini anladıkları için yerel yönetim seçimlerini genel seçim meselesi haline dönüştürdüler. Ülke sanki bir beka problemi veriyormuş havasına büründüler” dedi.

KONYAMIZI KALKINDIRACAĞIZ

Geldiğimiz noktada ülkedeki işsizlik sorununu konuşamıyoruz, eğitim sorunu konuşamıyoruz, vatandaşın problemine dahil hangi soruyu sorarsanız sorun cevap alamıyoruz” diyen Karaduman, şöyle konuştu: “Çünkü ülkeyi savaş havasında göstermeye çalışıyorlar. Bunları sorduğumuzda sabredin bunlar gelip geçici meseleler sizin mermiden fiyatından haberiniz var mı diyorlar madem mermi üzerinden siyaset yapıyoruz o zaman niye Sakarya’daki tank palet fabrikasını satıyorsunuz. Savaş içinde olduğumdan dolayı değil faize para yetiştiremedikleri için satıyorlar. Esnafları geziyoruz 10 esnaftan beşi elektrik yakmıyor çünkü faturalardan bezmiş durumdalar madem ülke savaşta ağlara zenginlere yemek veriyorlar günlük 2 milyon lira parayı neden harcıyorlar. Belediyeleri ellerine yüzlerine bulaştırdılar. İnşallah 1 Nisan sabahı milli görüş belediye kadroları iş başına geldiği zaman geçmişte olduğu gibi Konyamızı kalkındıracağız. Eğer bir belediyeyi bir siyasi parti kaybederse ülkeye hiç bir şey olmaz bu ülkenin inançlı ve azimli kadroları var, Bu ülke Mevlana’nın, Hacı Bayram’ın, Yunus Emre’nin hamuru ile yoğrulmuş bir ülke Allah’ın izni ile ülkemize hiç kimse zarar veremez buna müsaade etmeyiz.”

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.