Şarjı 46 gün bitmeyen akıllı telefon geliyor

Şarjı 46 gün bitmeyen akıllı telefon geliyor

Lenovo'nun tanıtmaya hazırlandığı yeni P70t'sinin şarjı 46 gün bitmeyecek. İşte cihazın özellikleri.

 Motorola'yı fiilen bünyesine katmasıyla önemli akıllı telefon üreticileri arasında yerini alan Lenovo, mobil dünyada ağırlığını hissettiriyor. Gizmo China'nın haberine göre dev PC üreticisi Lenovo, P70t adlı yeni cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Cihazın en önemli özelliği ise 46 gün bekleme süresi sunabilmesi.

4 çekirdekli Meditek işlemcinin kullanıldığı Lenovo P70t, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızaya sahip. 5 inch büyüklüğünde ekranı da 720x1280 piksel çözünürlük sunuyor. 13 MP arka ve 5 MP ön kamerası bulunan cihazın batarya değeri ise 4000 mAh.

4000 mAh bataryanın yanı sıra cihazın 46 gün bekleme süresi sunabilmesi için bazı yazılımsal önlemler de alınmış. Lenovo, P70t'nin şarjını idareli kullanabilmesi için ekran kilidinde arka plan uygulamalarını kapatma gibi önlemler almayı ihmal etmemiş.

149 gr ağırlığı, 42 mm genişliği bulunan bu cihazın 71.8 mm uzunluğu ve 8.9 mm kalınlığı bulunuyor. Özellikle yüksek kapasiteli bataryasıyla dikkat çekmesi beklenen bu cihazın, uygun bir fiyat etiketiyle gelmesi beklenirken henüz ne zaman tanıtılacağı konusunda net bir bilgi yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.