Sarıyer'de Kaybolan Gencin Cesedine Ulaşıldı

Sarıyer'de Kaybolan Gencin Cesedine Ulaşıldı

Sarıyer'de 4 gün önce girdiği denizde kaybolan Bayram Vural'ın cesedi, jandarma sualtı arama ekibinin çalışması sonucu bulundu. Ceset, yapılan incelemenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Arkadaşlarıyla...

Sarıyer'de 4 gün önce girdiği denizde kaybolan Bayram Vural'ın cesedi, jandarma sualtı arama ekibinin çalışması sonucu bulundu. Ceset, yapılan incelemenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Arkadaşlarıyla birlikte denize girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 18 yaşındaki Bayram Vural'dan acı haber geldi. Günlerdir elverişsiz hava koşulları nedeniyle yürütülemeyen arama çalışmaları bugün başladı. Jandarma sualtı arama ekibinin çalışmasıyla gencin cesedine ulaşıldı. Cesedin bulunduğu haberi üzerine olay yerine gelen Vural'ın yakınları sinir krize geçirdi.

Vural'ın cenazesi Kısırkaya Plajın'ndan alınarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Baba Coşkun Vural, "En azından cenazem var, bir mezarı var diye sevineceğim artık." diyerek acısını dile getirdi. Bayram Vural'ın annesi Samiha Vural ise gözyaşlarını tutamadı. Acılı anne "Başkalarının da çocukları boğulmasın." diyebildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.