Sarayönüspor’da yeni dönem umudu

Sarayönüspor’da yeni dönem umudu

Sarayönü Belediyespor’da mevcut başkan Mehmet Güney’in yerel seçimi kaybetmesiyle birlikte takımda yeni bir dönem başlayacak.

Sarayönü Belediyespor’da  mevcut başkan Mehmet Güney’in yerel seçimi kaybetmesiyle birlikte takımda yeni bir dönem başlayacak.  Sarayönü’ne yeni Belediye Başkanı olan Nafiz Solak geçtiğimiz günlerde yeşil-siyahlı camia ile bir araya geldi. Toplantıda kulübün toplam borcunun 130 bin TL olduğu açıklandı

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Belediyesporlu futbolcularla bir araya geldi. Önceki dönemde görev yapan yöneticilerin de katıldığı toplantıda sezonun bitimine 3 maç kalmasına rağmen 2-3 aydır ödeme yapılamayan futbolcuların alacaklarının 130 bin TL, kulübün kasasında bulunan paranın ise 400 TL olduğu ortaya çıktı.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Belediyesporlu futbolcularla tanıştı. Pozantı maçı öncesinde yapılan toplantıya Başkan Nafiz Solak'ın yanı sıra önceki dönemde görev yapan yöneticilerden Muammer Akhançer, Özcan Zeybek ve Mehmet Erdem de katıldı. Toplantıda ilk sözü alan Belediye Başkanı Nafiz Solak, tanışmak için bir araya geldiklerini belirterek, futbolcularla bir araya gelip tanışmak istediklerini dile getirerek, durum değerlendirmesi yapıp, buna göre bir yol haritası çizeceklerini kaydetti. Takımın genel durumu hakkında bilgi veren Niyazi Kart ise 4 sezonudur Bölgesel Ligde mücadele ettiklerini belirterek, " Seçim malzemesi olmamak adına futbolcularımız fedakarlık yapıp, alacaklarını sıkıntı yapmadan top oynadılar. 60 günlük süreçte futbolculara 5 bin TL dışında ödeme yapılmadı" dedi.Daha sonra Başkan Nafiz Solak, futbolculara tek tek söz verdi. Kaptan Nuri, "Takımda yer alan bizlerin 60-70 bin TL'nin üzerinde alacağımız var. Her dönemde yönetim boşluğu yaşandı. Kulüple alakalı her iş Antrenörümüz Niyazi Kart'ın üzerinde. Özellikle parasal işlerin yöneticiler tarafından yapılması şart" dedi. Söz alan bir diğer futbolcu Ahmet Arslan ise yönetimde muhatap bulmakta zorlandıklarını belirterek, "Antrenörümüz Niyazi Kart dışında bizimle ilgilenen olmadı. Onun fedakarlığı ile bu noktaya gelindi" dedi. Başkan Solak daha sonra futbolcuların sözlerini toplantıya katılan yöneticilere sordu. Parasal konulara müdahil olmadıklarını dile getiren Özcan Zeybek ve Mehmet Erdem ise "Futbolculara yapılan ödemelerden ve yapılan anlaşmada ki tutardan bizim haberimiz olmazdı" dedi.Sarayönü Belediyespor'un resmi işlemlerini takip eden Oktay Ağaoğlu ise sezon içerisinde hangi kurumdan ne kadar kaynak sağlandığı ile ilgili bilgileri Başkan Nafiz Solak'a sundu.Toplantının son bölümünde ise futbolcularla birebir özel görüşmeler yapıldı. Yapılan özel görüşmelerde sezon başından yapılan anlaşmaya göre futbolcuların toplam alacağının 130 bin TL civarında olduğu ancak futbolcuların bu alacakların bir kısmından fedakarlık yaptığı ve toplam talep edilen miktarın 58 bin TL olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.