Sarayönü’nde mutlu son

Sarayönü’nde mutlu son

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor Play-Out maçında amatör Küme Süper grup 2.’si Karapınar Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor  Play-Out maçında amatör Küme Süper grup 2.’si Karapınar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1  öne geçen Sarayönü Belediyespor kazandı.  Sarayönü Belediyespor bu skorla Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başardı.  

Karşılaşmaya Karapınar Belediyespor  daha etkili başladı. Yeşil-siyahlı ekip sağlı sollu ataklarla Sarayönü Belediyespor kalesini  rahatsız ederken  aradığı golü de 38. Dakikada buldu. Bu dakikada  Sarayönü Belediyespor’un yaptığı pas hatasını iyi değerlendiren Salih araya girerek topu çaldı ve kalecinin kalesini boşalttığını görerek topu arka direğe ortaladı.  Rahat pozisyonda olan rafet topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Sarayönü Belediyespor ise ilk yarıyı tehlikeli sayılmayacak  iki veya 3 pozisyonla tamamladı.     

Maçın 2. Yarısına daha etkili başlayan Sarayönü Belediyespor oldu.  ilk yarıya oranla ikinci yarı çok daha farklı bir görüntü çizen yeşil-siyahlı ekip ikinci yarının hemen başında Ahmet Sarı’nın golüyle durumu 1-1’e getirdi.  Ahmet Sarı sağdan gelen ortayı iyi kontrol ederek altı pas üzerinde iyi döndü ve düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.  Bu golden sonra da ataklarına devam eden Sarayönü Belediyespor galibiyet golünü Abaka ile buldu. 52. Dakikada gelişen Sarayönü Belediyespor atağında Mustafa Kurt’un sert vuruşu Karapınar kalecisi Fikret’ten döndü. Dönen topu iyi takip eden yeşil-siyahlı ekibin  yabancı oyuncusu Abaka düzgün vuruşla takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Bu golden sonra ataklar sonuçsuz kaldı ve karşılaşma 2-1 Sarayönü Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Sarayönü Belediyespor Bölgesel Amatör Ligde kaldı.

FERHAT TÜRKOĞLU  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.