Sarayönü’nde imzalar atılıyor

Sarayönü’nde imzalar atılıyor

Sarayönü Belediyespor’da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından hareketli günler başladı. yeşil-siyahlı ekip önce teknik direktör sorununu çözdü ve ardından transferde imzaları attırmaya başladı

Bölgesel Amatör Lig'de 7. sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, teknik direktör Erkam İpekten'in takımın başına gelmesinin ardından transfere hızlı bir giriş yaptı. İpekten'in verdiği alternatifi bol transfer listesini değerlendiren yönetim hocanın istediği isimlere bir bir imza attırmaya başladı. Bu kapsamda şu ana kadar 5 iç transfer, 7 de dış transfer olmak üzere toplam 12 transfer gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olmasına rağmen 3.Ligin kapısından dönen Sarayönü Belediyespor, yeni sezonda hedefini yeniden 3.Lig olarak belirledi. İç transfer ile dış transferi birlikte yürüten temsilcimiz, çiçeği burnunda teknik adam Erkam İpekten'in verdiği transfer listesine göre transfer harekatını sürdürüyor.

TRANSFER HAREKATI BAŞLADI  

Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezon Akşehirspor'da forma giyen Eşref Keçeci'yi

kadrosuna kattı. Temsilcimiz, ikinci transfer olarak geçtiğimiz sezon Ereğlispor'da forma giyen Fatih Görücü'yle sözleşme imzaladı. Yeşil-siyahlı ekip daha sonra Bartınspor'da forma giyen Tolga Kara, Yozgatspor’dan stoper Erkan Kestir, Kazan Belediyespor’dan sol bek Ali Ertekin ve sol açık Yunus Karabacak’ı renklerine bağladı. son olarak dış transferde  Ergene Velimeşespor’dan stoper Burak Altunay’ı kadrosuna kattı.

İÇERDEN DE İMZALAR ATILIYOR

Sarayönü Belediyespor iç transferde kaleci Mustafa Köseci, Turan Polat, Yunus Emre Yılmaz, Mustafa Baştin ile anlaştı. Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta şampiyon olan kadroda yer alan Mustafa Baştin, Yunus Emre Yılmaz ve Turan Polat ile yeniden anlaşmaya vardı. Geçen sezon 15 maça çıkan Turan Polat 1 gol atmayı başarırken, Yunus Emre Yılmaz ise 17 maça çıkarak 962 dakika sahada kaldı. Takımın can alıcı isimlerinden Mustafa Baştin ise talihsiz bir sakatlık yaşadığı için 10 maçta görev alabilmişti.  Yeşil-siyahlı ekip iç transferde kaleci Murat Öztürk ile  de anlaşma sağladı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.