Sarayönü telafi etti

Sarayönü telafi etti

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya ekipleri Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor Ereğli’de sezonun 8. hafta maçında karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Konya ekipleri Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor Ereğli’de sezonun 8. hafta maçında karşı karşıya geldi. Hafta içi evinde Akşehir’e yenilen yeşil-siyahlılar deplasmanda çıktığı maçı 3 – 0 kazanmayı başardı.  Sarayönü Belediyespor’un golleri 60. Dakikada Sinan Kalaycı, 67.dakikada penaltıdan  Samet Kalkan, 85. dakikada Abdurrahman Şahan’dan geldi. Sarayönü Belediyespor, 68 Yeni Aksarayspor’un bay geçtiği haftada maç fazlasıyla liderliği bir hafta arayla tekrar aldı. 9. hafta maçında Ereğlispor Osmaniyespor’a konuk olacak. Sarayönü Belediyespor ise birincilik için mücadele verdiği 68 Yeni Aksarayspor’u konuk edecek.

AKŞEHİR BERABERLİKLE YETİNDİ

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta 8. hafta mücadelesinde evinde Aksaray 1989 ile karşılaşan Akşehirspor ise beraberlikle yetindi. Hafta içi oynanan Konya derbisini kazanmayı başaran Faruk Öztemel ve öğrencileri Aksaray 1989 takımı karşısında ilk yarıyı beraberlikle tamamlarken, ikinci yarıda her iki takım da birer gol buldu ve puanlar paylaşıldı. 9. hafta müsabakalarında Akşehirspor bay geçerek maç yapmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.