Sarayönü lider karşısında

Sarayönü lider karşısında

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 13. haftayı beraberlikle kapatırken, 14. hafta da rakibi Kozan Belediyespor.

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 13. haftayı beraberlikle kapatırken, 14. hafta da rakibi Kozan Belediyespor. Grubun lider takımına konuk olacak olan Sarayönü Belediyespor, ligin en zorlu karşılaşmalarından birine çıkacak Kozan İlçe Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Devre arasında yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendiren Sarayönü Belediyespor, ligin ikinci haftasında elinden kaçırdığı Kozan Belediyespor'a konuk olacak. Ligin ikinci haftasından itibaren büyük bir çıkış yakalayarak şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline gelen Kozan Belediyespor, Pazar günü Nevşehirspor ile karşılaştı. Nevşehirspor'u kendi sahasında 3-1'lik skorla mağlup eden Kozan Belediyespor, tam bir iç saha canavarı. Evinde oynadığı hiçbir karşılaşmayı kaybetmeyen Kozan Belediyespor, bu haftaya kadar yalnızca bir beraberlik alırken, 6 karşılaşmayı da kazandı. Kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 19 kez havalandıran Kozan Belediyespor, yalnızca 4 gol yedi.

AKŞEHİRSPOR’UN KONUĞU CEYHANSPOR

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden  Akşehirspor bugün sahasında lig 3.’sü Ceyhanspor’u konuk edecek. Akşehir Nasrettin Hoca Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Lige Selçuklu Belediyespor yenilgisi ile başlayan Akşehir ekibi zorlu maçta Ceyhan’ı yenerek rahatlamak istiyor

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.