Sarayönü kayıp istemiyor

Sarayönü kayıp istemiyor

Bölgesel Amatör Ligin en tecrübeli Konya temsilcisi olan Sarayönü Belediyespor sezonun 2. Hafta maçını da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Yeşil-siyahlı ekip yarın deplasmanda Aksaray 1989 takımına konuk olacak

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor yarın deplasmanda Aksaray 1989 takımına konuk olacak. Sezona galibiyetle başlayan yeşil-siyahlı ekip bu maçı da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.   

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kök, Aksarayspor 1989 karşılaşması öncesi değerlendirmelerde bulundu. Aksarayspor 1989 karşılaşmasına final havasında hazırlandıklarını belirten Ahmet Kök, yaptığı açıklamada, “Bizim için her hafta bir final. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz ve karşılaşmalarımıza bu ciddiyetle hazırlanarak sahaya çıkıyoruz. Kaliteli bir kadromuz var. Bu kadromuzla küçük küçük hedefleri gerçekleştirip sonunda büyük hedefe uzanmayı planlıyoruz. Bu karşılaşmadan da 3 puanla dönerek kazanma alışkanlığımızı biraz daha pekiştirmek istiyoruz. İşi en başından sıkı tutmak istiyoruz. Bu anlamda puan kaybetme lüksümüz yok. Şampiyonluk için yola çıktık ve Allah’ın da izniyle yolumuzun sonunda 3. Lig kapısını aralayacağız. Bölgesel Amatör Lig’de 6. Sezonumuzu geçiriyoruz. Bu çok önemli bir tecrübe. Grubumuzda bu tecrübeye sahip olan başka takım yok. Bir anlamda bu grubun ağabeyi biziz. Bunu puan durumuna da yansıtarak, tablonun en başına yerleşmeyi ve ligi orada tamamlamayı hedefliyoruz”

KADRO TAMAMLANDI

Sezonun ilk karşılaşmasında bazı nedenlerden dolayı 18 kişilik kadrosunu tamamlayamayan Sarayönü Belediyespor’da eksikler kadroya dahil oldu. Geçtiğimiz yıldan 1 maçlık cezası bulunan Salih Yurt, Seyhan Belediyespor karşılaşması ile cezasını tamamladı. Öte yandan forvet hattı için yeni transfer edilen Sami Alçı’nın da lisansı çıkarıldı. Geçtiğimiz haftalarda işlemleri yetiştirilemeyen Abaka’nın lisansının da bu hafta içerisinde çıkması bekleniyor. Bunun yanı sıra genç oyuncularda Selman’ın da lisansı çıkarılarak takıma dahil edilecek. Salih, Abaka ve Sami Alçı’nın da takıma katılmasıyla birlikte hücum bölgesine derinlik kazandırılırken, teknik heyetinde hamle imkanı arttı. Aksarayspor 1989 karşılaşmasına mutlak 3 puan için çıkacak olan Sarayönü Belediyespor’un, geçer not alan defansı ve bu hücum zenginliği ile deplasmandan kayıpsız dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.