Sarayönü bu kez başarmak istiyor

Sarayönü bu kez başarmak istiyor

Bölgesel Amatör Lig uygulamaya konulduğundan buyana şampiyonluk kovalayan Sarayönü Belediyespor yeni sezonda artık şampiyon olarak 3. Lige yükselmek istiyor.Güçlü bir takım kurduklarını belirten teknik direktör Osman Durmuş şampiyonluğu hedeflediklerini i

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Osman Durmuş takımın son durumun değerlendirdi. Güçlü bir takım kurduklarını belirten Durmuş şampiyonluğu hedeflediklerini ifade etti. Durmuş, merak edilen tüm sorulara açıklık getirdi.

Sarayönü'nün hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyleyen Durmuş, Akşehirspor Teknik Direktörü Niyazi Kart ile bir sorunlarının olmadığını söyledi. Centilmence rekabet edeceklerini söyleyen Durmuş, "Niyazi benim rakibimden önce oyuncum ve öğrencim" ifadelerini kullandı

KENDİME GÜVENİYORUM

Ben daha önce bu takımı çalıştırdım. Ardından Konyaspor'da görev yaptım. Anadolu Selçukluspor'da çalıştım. Son olarak da Çumra'ya gittim. Tecrübesiz bir antrenör değilim. 25 yaşında antrenörlük için futbolu bıraktım. Gençlerbirliği'nde antrenör olarak çalıştım o yaşta.  Kendime güveniyorum. Başarılı olacağıma da inanıyorum.

TAM ANLAMI İLE YENİ BİR KADRO KURDUK

Burada yeni bir kadro kuruyoruz. Geçen seneki takımdan sadece 3 oyuncu kaldı takımda. 21 yeni oyuncu ile çalışmalara devam ediyoruz. Ancak Geçen sene çalıştırdığım Çatalhüyük Çumra'da 7 oyuncu var kadromuzda. O bir avantaj. Birbirini tanıyan oyuncular. 3-4 oyuncu daha alacağız. Onlarda tecrübeli oyuncular olacak.

BAŞARILI OLACAĞIZ

Grubumuz zor. Ama bu ligde öyle güçlü takım kazanır diye bir şey yok. Geçen sene 11 maçta 11 yapan Ceyhanspor'u biz burada mağlup ettik. Güçlü takım şampiyon olur diye bir kaide yok. Maça nasıl hazırlandığınız önemli. Bütün maçlara aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Başarılı olacağımıza inancımız tam. Takımın tamamını ben yaptım. Ve bu takımın başarısı ya da başarısızlığından ben sorumluyum. Geçen sezon Çumra'da bir yönetim zafiyeti yaşanmıştı. Ama burada daha sağlıklı bir yapı var. Aynı sıkıntıları yaşamayacağımız için bütün sorumluluk bende bundan sonra.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Elbette hedefimiz şampiyonluk. Ancak ilk yarı ortaya koyacağımız performans çok önemli. İlk yarıda sıralamada nerede olursak ikinci yarı için hedefimiz şekillenecektir. Ama genel olarak şampiyonluğu hedefliyoruz.

AKŞEHİR İLE SORUNUMUZ YOK

Akşehir ile Sarayönü arasında sadece iki takımın rekabeti var. Bundan daha fazlası olamaz. Son zamanlarda benimle Niyazi Kart arasında husumete sebep olacak bir hava yaratılmaya çalışılıyor. Niyazi Kart benim futbolcum, benim öğrencim. Onunla rakip olmamız söz konusu bile olamaz.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.