Sarayönü akıllanmıyor

Sarayönü akıllanmıyor

BAL Ligi'nde mücadele eden Sarayönü Belediyespor, geçmişteki hatalardan ders almak yerine aynı hataları tekrar etmeye devam ediyor. Yeşil-siyahlı ekip teknik ekip ve oyuncu tercihlerini aynı isimler üzerinde kullanıyor

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 7.sezonunu geçiren ve Konya takımları arasında bu ligin en tecrübeli ekibi olan Sarayönü Belediyespor geçmişteki hatalardan ders almak yerine aynı hataları tekrar etmeye devam ediyor. Tüm sezonlarda Spor Toto 3.Lig parolasıyla yola çıkmasına rağmen bir türlü bu hedefine ulaşamayan yeşil-siyahlı ekip yaptığı hatalardan ders çıkartmak yerine aynı hataları tekrar ediyor. Konya ekipleri arasında profesyonel lige en çok yaklaşan ekip olan Sarayönü Belediyespor ne yazık ki sezon sonlarını hep hüsranla tamamladı

TEKNİK EKİP TERCİHLERİ

Bölgesel Amatör Lig macerasına Sarayönülü antrenör Niyazi Kart ile başlayan yeşil-siyahlı ekip daha sonra birçok kez farklı antrenör ile çalışmış olsa da Kart ile yolları sık sık kesişti. Niyazi Kart Sarayönü Belediyespor’un teknik anlamda vazgeçilmez ismi oldu. Niyazi Kart defalarca takımdan ayrılıp tekrar takımın başına getirildi.

OYUNCU TERCİHLERİ         

Sarayönü Belediyespor teknik ekip tercihlerinde yaptığı hataları oyuncu konusunda da yaptı. Yeşil- siyahlı ekip antrenör Niyazi Kart tercihinde olduğu gibi oyuncu konusunda defalarca hata yaptı. Niyazi Kart,  takımın başına her geldiğinde belli isimleri transfer etti. Kart, takımdan ayrıldığında ise yine aynı isimleri gittiği diğer takımlara götürdü.

SON BOMBA YİNE ÖZENÇ

Sarayönü Belediyespor, defalarca başına bela olan disiplinsiz davranışları ile birçok takımdan kovulan bir transfer döneminde 3 takım birden dolaşan Özenç Albayrak isimli oyuncuyu tekrar transfer etti. Albayrak, geçtiğimiz sezonlarda önce Akşehirspor forması giyerken, sezon başında ilk olarak Sarayönü Belediyespor ile anlaşmıştı. Daha sonra yeşil-siyahlılara haber göndererek takıma katılmayacağını ve başka bir takımla anlaştığını bildiren Özenç Albayrak bir diğer Bölgesel Amatör Lig takımı Nevşehirspor ile sözleşme imzaladı. İlk olarak Sarayönü Belediyespor forması ve yöneticileri ile kameralara poz veren oyuncu, Nevşehirspor atkısı takmayı ihmal etmedi. Bir süre sessiz kalan oyuncu  daha sonra Nevşehirspor’dan da ayrılarak eski takımı Akşehirspor ile anlaşmaya vardı.

KART 'DİSİPLİNSİZ DEMİŞTİ'

Sarayönü Belediylespor antrenörü Niyazi Kart’ın oyuncunun disiplinsiz oluşunu bildiği halde  transferine onay vermesi akıllarda soru işareti bıraktı.  Daha önce Özenç Albayrak ile Akşehirspor’da ve Sarayönü Belediyespor’da beraber çalışan Kart  futbolcu için, “Çok kaliteli bir oyuncu ancak bir o kadar da disiplinsiz. Kontrol altında tutmak çok güç” ifadelerini kullanmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum