“Sapla samanı karıştırmayız”

“Sapla samanı karıştırmayız”

Konyaspor Taraftarlar Derneği: Aziz Yıldırım'ın maçtan önceki açıklamaları ve Fenerbahçeli bazı futbolcuların saha içerisindeki art niyetli hareketlerine karşılık yapılmış bir tezahüratta başka manalar aranmamalı

Cumartesi günü akşam oynanan Fenerbahçe maçından sonra bir gazetecinin, Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'a, Aziz Yıldırım'ın aleyhine yapılan tezahüratlarla ilgili sorusu üzerine, Kocaman'ın “taraftarların bu tezüratını yanlış buluyorum, tasvip etmiyorum” şeklinde açıklama yapması yeşil-beyazlı taraftarları kızdırdı. Konyaspor Taraftarlar Derneği, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, Aykut Kocaman'ın bu konuşmasının kendilerini üzdüğünün altını çizdiler.

Taraftarların açıklaması şöyle:

Fenerbahçe maçında “Aziz Yıldırım Şike Yapsana” tezahüratıyla ilgili yerel, ulusal spor kanallarında hatta kendi taraftarımızca yapılan yorumları hayretle dinledik. Görüyoruz ki, yaptığımız tezahürat esas muhatabı olan futbolumuzun yüz karası Aziz Yıldırım'dan daha çok 3.kişilere dert olmuş durumda.. Fakat bu kişilerin içerisinde özellikle Aykut Kocaman'ın açıklamaları bizi oldukça şaşırtmış ve üzmüştür..

Eğer biz Aykut Hoca'yı sevmeyen O'nu tanımayan ve O'nun malum dönemde düştüğü zor durumu üzülmemiş ve O'nu anlamamış olsaydık daha geldiği ilk günden itibaren tepkimizi gösterir, hatta kendisininde dediği gibi 4 aydır abartılı mağlubiyetler ve kötü gidişata rağmen- sessiz durmazdık...

Eğer kendisi geçirmiş olduğu zor dönemin izlerini taşıyor ise kendisine maddi-manevi her türlü desteği vermeye hazırız. Kendisine İstanbulspor teknik direktörüyken başlayan ve Konyaspor'umuz da devam eden derin sevgi-saygımızdan şüphesi olmasın, lakin kendisinin de bugün Konyaspor teknik direktörü olduğunu ve duygularında önceliğinin Konyaspor camiası olması gerektiğini hatırlatırız. Diğer taraftan Fenerbahçe'yle özellikle 2005'te Anelka'nın eliyle attığı golden sonra sürekli her Fenerbahçe maçımızda “sahada ender görülecek” olaylar yaşamaya başlamış ve genelde sonuç bizim yani konyaspor aleyhine olmuştur. Ve bu olaylar özellikle Konyaspor taraftarında derin izler bırakmıştır. Aziz Yıldırım'ın geçen hafta içi açıklamaları ise bu yarayı kaşımaktan öteye gitmemiştir.

Fakat biz Konya'ya gelen her rakibimize meşrebimiz gereği “hoşgörü ve saygı” gösteririz, gösteriyoruz, göstereceğiz. Mevlana'nın gönül deryasında ve nice alimlerin edebiyle yetişmiş olan bizler “sapla samanı karıştıracak” kadar aptal değiliz.. Kime neyi hak etmişse kim neye müstehaksa onu yaşatır o şekilde hareket ederiz. Aziz Yıldırım'ın maçtan önceki açıklamaları ve Fenerbahçeli bazı futbolcuların saha içerisindeki art niyetli hareketlerine karşılık yapılmış bir tezahüratta başka manalar aramak “öküz altında buzağı aramak “gibidir. Yapılan tezahüratın muhataplarından çok kendilerine dert olan 3. kişilere önemle duyurulur” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum