Şanssızlığını kırmak istiyor

Şanssızlığını kırmak istiyor

Torku Konyaspor’da Galatasaray maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak. Yeşil-beyazlı ekip zor günler geçiren rakibini yenerek şanssızlığını da kırmak istiyor. Torku Konyaspor geçen sezon ve bu sezon 3 maçta rakibinden toplam 10 gol yedi

Torku Konyaspor sezonun 20. haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip İstanbul temsilcisine karşı şanssızlığı ile dikkat çekiyor.  Geçtiğimiz sezon rakibiyle ligde ve kupada karşı karşıya gelen Torku Konyaspor ligde Galatasaray’a evinde 5-0 deplasmanda ise 1-0 yenilmişti. Yeşil-beyazlı ekip kupada ise rakibiyle son 16 turunda eşleşmiş ve karşılaşmadan  4-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı.

BU SEZONDA DEVAM ETTİ

Torku Konyaspor’un Galatasaray şanssızlığı bu sezonda da devam etti. Yeşil-beyazlı ekip iyi başladığı sezonda sahasında ilk yenilgisini sarı-kırmızılı takımdan ve yine farklı bir skorla aldı. Rakibine 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Torku Konyaspor bu maçın ardından müthiş bir seri yakalayarak  5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı.

BU KEZ SONLANDIRMAK İSTİYOR

Torku Konyaspor bu şanssızlığı ve oluşan bu kötü istatistikleri yarın oynayacağı Galatasaray maçında sonlandırmak ve yeni bir sayfa açmak istiyor. Galatasaray saha içi ve saha dışında yaşadığı krizler nedeniyle zor günler geçiriyor. Torku Konyaspor ise tarihinin en başarılı sezonunu yaşadığı bu sezonda bu şanssızlığı sonlandırmak için rakibinin karşısına çıkacak.  

KARTAL BU AKŞAM GİDECEK

Torku Konyaspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları bugün tamamlanacak. Takım akşam da İstanbul’a uçacak. Ligin 20. haftasında, Cumartesi günü Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Kayacık tesislerinde, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde pas, şut ve gol çalışması yapan Kartallar dün ise, basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışma gerçekleştirdi. Bugün de taktik çalışacak olan yeşil-beyazlılar akşam da havayoluyla İstanbul’a gidecekler.

Ligin üst sıralarda bitirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da Galatasaray maçı planları da puan üzerine yapıldı. Takımda sakat ve cezalı futbolcu yok. Galatasaray’ın durumunun kendilerini ilgilendirmediğini açıklayan Konyaspor yöneticileri, alacakları 1 puanla rakibi yakalayacaklarını, karşılaşmadan galibiyetle ayrılmaları halinde de maç fazlasıyla 3. sıraya yükseleceklerini belirttiler. Yöneticiler, bu bilinçle sahaya çıkacaklarını ve teknik kadro ve futbolculara güvendiklerini sözlerine eklediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.