Şanssız Selçukspor

Şanssız Selçukspor

Selçukspor’un yakasını bırakmıyor. 2015-2016 sezonunda kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisinde olan sarı-lacivertli ekip şampiyonluğu son anda İhsaniye Gençlerbirliği’ne kaptırmış ve Akşehirspor ile Play-Out oynamak zorunda kalmıştı.

Bölgesel Amatör Lige çıkma yolunda şanssızlıklar Selçukspor’un yakasını bırakmıyor. 2015-2016 sezonunda kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisinde olan sarı-lacivertli ekip  şampiyonluğu son anda İhsaniye Gençlerbirliği’ne kaptırmış ve Akşehirspor ile Play-Out oynamak zorunda kalmıştı.  Sarı-lacivertli ekip bu maçı 3-0 kaybederek Bölgesel Amatör Lige yükselme şansını kaybetmişti. Selçukspor bu şanssızlığı yaşarken İhsaniye Gençlerbirliği’nin lige katılmama kararı sarı-lacivertli kulübü bir kez daha yıktı. Bu sezon başından yeniden Bölgesel Amatör Lig hedefiyle yola çıkan Selçukspor kendini  yine kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içinde buldu. Sarı-lacivertli ekip Ereğlispor ile müthiş bir kapışma içine girerken yine şanssız bir şekilde şampiyonluğu kaçırdı. Grubu 2.sırada bitiren Selçukspor Play-Out maçında yine Akşehirspor ile karşılaştı. Selçukspor rakibine uzatmalarda  3-1 yenilerek  yine Bölgesel Amatör Lig hayalini başka bırakmak zorunda kaldı      

HAKAN ÜNAL: HAKEM ÇOK BASİT PENALTI VERDİ  

Bölgesel Amatör Lige yükselme maçında  Akşehirspor’a  uzatmalarda 3-1 yenilen Selçukspor’da moraller bozuk.  Teknik direktör Hakan Ünal hakemin basit bir penaltı verdiğini ve maçı kopardığını ifade ederken oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutladı. Başarılı teknik adam, “Aslında bizim direkt gruptan çıkmamız gerekiyordu ancak yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle Play-Out maçı oynamak zorunda kaldık.  Oyuncularımı kutluyorum. Çünkü oyuncularım maçı kaybedecek bir oyun oynamadı. Sahada yapması gerekenleri yaptılar. Ancak hakemin basit penaltı kararı maçı kopardı. Maç içerisinde birçok net pozisyonumuz var aslında bunlardan birini değerlendirebilseydik her şey daha farklı olacaktı ama olmadı. Gerçekten çok üzgünüz. Şunu belirtmek istiyorum oyuncularım gerçekten iyi oyuncular ve bu maçı kaybedecek bir futbol oynamadı hepsini tekrar kutluyorum. Akşehirspor’a da Bölgesel Amatör Ligde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.Hakan Ünal'la büyük bir çıkış yakalayan  Selçukspor, ligde 14 maç yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertli ekip  bu maçlarda sadece 2 beraberlik aldı.

 BURAK TAŞPINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.