Şanlıurfa'da İşyeri Tarandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa'da İşyeri Tarandı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde mobilya imalatı yapan bir işyeri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tarandı. İşyerinde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.Olay, akşam saatlerinde Abdalağa Mahallesi 22. Sokak'ta...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde mobilya imalatı yapan bir işyeri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tarandı. İşyerinde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Abdalağa Mahallesi 22. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, mobilya imalatı yapan işyeri, otomobilden inen kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce tarandı. Açılan ateş sonucu Mahmut K., Mehdi K. ve Salih Ş. yaralandı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri, polis ve 112 ekiplerini aradı. Olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi sağlık ekiplerince yapılan yaralılar, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralanan şahıslardan Mahmut K., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Polis, olayı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.