'Sanayiciler olarak daha fazla üreteceğiz'

'Sanayiciler olarak daha fazla üreteceğiz'

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek kendilerini yenileyemeyen ülkelerin tarihten silindiğini belirterek, Konya sanayicileri olarak daha fazla üretim yapılması gerektiğini söyledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi, Seydişehir’de toplandı.

MÜSİAD Şubesinin Seydişehir’de teşkilatlandığını ifade eden Müteşebbis Heyet Başkanı Yasin Camcı, MÜSİAD olarak Seydişehir’de birlik ve beraberlik içinde çalışmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine yerelden omuz veren bir teşkilat oluşturduklarını ifade eden Camcı, "Kapitalist dünya düzeninde Müslümanca ticaret yapmayı MÜSİAD göstermiştir. Değişen dünyaya ve Türkiye’nin yeni yüzüne, bölgemizin ilerlemesine katkı sağlayacağız" dedi.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek de kendilerini yenileyemeyen ülkelerin tarihten silindiğini belirterek, "Konya sanayicileri olarak daha fazla üreteceğiz. MÜSİAD olarak birlikte hareket ederek ilçemizin potansiyel dinamiklerini ortaya çıkarıp, proje üreterek şehrin kalkınıp insan odaklı büyümesi için katkı sağlayacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise "MÜSİAD'ın burada kurulmasını arzu ediyorduk. Genç iş adamlarımız bu arzumuzu gerçekleştirdi. MÜSİAD Seydişehir’in önünü açacaktır" dedi.

Konya Milletvekili Harun Tüfekci ise ilçede sivil toplum kuruluşlarının güçlü temelinin atılmaya devam edildiğini bildirdi.

Tüfekci, "İnşallah hep birlikte Seydişehir adına güzel şeyler yapacağız. Akıl birliği yapıp, güçlü bir kent ortaya çıkaracağız. MÜSİAD ile ortak akıl kullanıp ilçemizi hak ettiği yerlere taşıyacağız. Konya’mızı bir bütün halinde kalkındırıp bölgesel dinamiklerimizle 15 milyar dolar hedefinin çok yukarısına çıkarmalıyız" dedi.

Tanıtım toplantısına Konya Valisi Muammer Erol, Kaymakam Vekili Ali Polat, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile iş adamları katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.