Sanal Kahve Falı Nasıl Baktırılır

Sanal Kahve Falı Nasıl Baktırılır

Kahve falı eski uygarlık ve medeniyetlerde de görülen son derece ve oldukça eski klasik bir kehanette bulunma yöntemidir.

Kahve falı eski uygarlık ve medeniyetlerde de görülen son derece ve oldukça eski klasik bir kehanette bulunma yöntemidir. Başta ülkemiz Türkiye olmak üzere özellikle ve özellikle Müslüman ülkelerde geçerliği yüksek olan bir fal bakma şeklidir.

içilen kahvenin fincanında telvenin oluşturduğu şekillere bakarak geleceğe yönelik tahinlerde bulunma, ortaya kehanetlerde bulunma eylemidir. Telvede meydana gelen bu suretler dikkatli bir şekilde yorumlanır. Her ne kadar pek gerçekçi gelmese de fal bakma bu işi gerçekten yapabilen insanlar mevcut. Fal bakan kişi falı yorumlarken içinden geçenleri aynen dile getirir. Önceden insanlar yüz yüze kahve falı baktırırken teknolojinin gelişmesi ile birlikte internet üzerinden online bir şekilde kahve falı baktırmaya başlamıştır. Çok popüler bir hal alan internet üzerinden online kahve falı baktırma işlemini sizde sitemiz üzerinden kolay ve ücretsiz bir şekilde halledebilirsiniz. Birçok falcının dile getirdiğine göre belli başlı kurallara göre bakılan fal yüksek konsantrasyon ve beyin gücü gerektirir. Eğlence amaçlı bakılan fallar ise basit kurallar gerektirir.

Nasıl Bakılır?


İçilen kahve fincanı ele alınır ve 3 kere saat yönünün tersinde çevrilir. Bu işlem yapılırken kişi içinden bir de dilek tutar. Daha sonra tabağın üzerine olacak şekilde fincan kapanır. Bu işlem fal baktırılmadan evvel yerine getirilen ve hemen her yörede rastlanan bir ritüeldir.

Fincan üzerine bir metal çubuk konularak fincanın çabuk bir şekilde soğuması sağlanırken aynı zamanda bu metal çubuğun tüm kötülükleri ve kem gözleri de uzaklaştırdığı düşünülür. Bazı falcılara göre gelecekte oluşacak negatiflikleri önlemek amacı ile o metal çubuk oraya konur. Fincanın ağız il içilen noktasından saat yönünde bir tur atılır ve fal bakılmaya başlanır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.