Şan: Kocaman söz verdi

Şan: Kocaman söz verdi

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman ile maçtan sonra bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve Hoca'nın kendisine, karamsarlığa neden olacak bir durumun olmadığını söylediğini hatırlattı

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Galatasaray maçının hakkının beraberlik olduğunu ancak son dakikalarda yenilen gollerle farklı mağlup olduklarını belirtirken, Süper Lig'in en iyi teknik ekiplerinden birine sahip olan takımımızın milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Osmanlıspor maçıyla sezona yeni bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi.

4-1'LİK YENİLGİYİ HAKETMEDİK

Galatasaray maçında 4-1'lik farklı yenilgiyi hak edecek bir oyun oynamadıklarını söyleyen Kulüp BaşkanıAhmet Şan, "Bakıldığında oyunun hakkı kesinlikle bu değildi. En kötü ihtimalle beraberlikle ayrılmalıydık. 2-1 geriye düştükten sonra skoru 2-2'ye getirecek pozisyonları da bulduk. Değerlendiremedik. Hakem hataları da oldu. Ama bunlar uzun lig maratonunda yaşanabilecek durumlar. 4-1'lik sonuç bizleri ve tüm camiamızı üzmüştür. Ancak önemli olan bunlardan gereken dersleri çıkartarak yolumuza daha sağlam adımlarla devam etmek. Geçen yılda böyle bir dönemden geçmiştik. O zamanda sadece kendi içimizde özeleştiri yaparak sıkıntılı süreci birlik beraberlik içerisinde hareket ederek aşmasını bilmiştik" diye konuştu.

KOCAMAN İLE GÖRÜŞTÜK

Ahmet Şan, "Teknik Direktör Aykut Kocaman ile maçtan sonra bir görüşme gerçekleştirdik. Ortada karamsarlığa neden olacak bir durumun olmadığını ve her takımın yaşayabileceği bir süreçten geçtiğimizi söyledi. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine bir seri yakalayıp yeniden yükselişe geçerek Konyaspor'u hak ettiği yerlere taşıyacaklarını ifade etti. Biz kulüp olarak Süper Lig'in en iyi teknik ekiplerinden birine sahibiz. Kendilerine güvenimiz tam. Bizim ortak düşüncemiz ve inancımız; sezonu geçen yıldan daha iyi bir yerde tamamlamak. Bunu başaracak teknik heyet ve oyuncu kadrosuna sahibiz. Sadece istediğimiz başlangıcı yapamadık. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Osmanlıspor maçıyla birlikte sezona yeni ve güzel bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

KALİTELİ TAKIMA SAHİBİZ

'Bazı futbolcularımızın henüz hazır olmaması nedeniyle gerçek performanslarını gösterememeleri istediğimiz sonuçları alamamamıza neden oldu' diyen Kulüp Başkanı Ahmet Şan, sözlerine şöyle devam etti: "Onlarında takımımıza katkı sağlamaları amacıyla milli maç arasının takımımıza iyi geleceğine inanıyoruz. İstenilen düzeye gelen oyuncularımızın bireysel katkıları takım başarımıza direkt etki edecek. Tek tek bakıldığında gerçekten kaliteli oyunculara sahibiz. İlk 3 maç itibariyle bazı sıkıntılar yaşandı. İnşallah bunları milli maç arasında gidererek yolumuza devam edeceğiz..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.