Şan: İki yıllık sözleşmemiz  var

Şan: İki yıllık sözleşmemiz var

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan Aykut Kocaman, milli takım ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan  basın sözcüsü Ahmet Baydar’ın  davetlisi olarak katıldığı iftarda gündeme dair açıklamalarda bulundu 

"TRANSFERLER  SİSTEME UYGUN OLACAK"

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan yapacakları transferlerin sisteme uygun olacağını söyledi.  

Seneye UEFA Avrupa Liginde mücadele edeceklerini hatırlatan Şan, şöyle devam etti: "Konyaspor’dan büyük bir beklenti var. Bu işimizi daha fazla zorlaştırıyor. Bu beklentiler 'yıldız' transferleri gündeme getiriyor ama Konyaspor taraftarı bunu anladı. Futbol kamuoyuna bunu izah etmemiz gerekiyor. Konyaspor bir sistem takımı. Alacağımız oyuncuların sisteme uygun olması gerektiğini düşünüyoruz."

YILDIZI İÇİMİZDEN ÇIKARACAĞIZ

Kulüp Başkanı Ahmet Şan geride kalan sezonlarda bir çok oyuncunun yıldızlaştığını ifade ederek oyuncuların transfer dedikoduları hakkında şunları söyledi: “Takımımızda bulunan oyunculara dışarıdan teklif geldiğinde istediğimiz paraları verdikleri takdirde tabi ki gönderebiliriz. İstediğimiz paralar verilmezse oyuncularımız takımımız oynar. Biz hepsinden memnunuz. Ömer Ali Şahiner ve Skubic ile yeni sözleşme imzalayacağız. Artık yıldız oyuncuyu kendi içimizden çıkaracağız. UEFA mali kriterlere çok dikkat ediyor artık. Onun için dikkatli davranmamız gerekiyor” diye konuştu.

"AVUSTURYA KAMPINA HAZIR GİTMEK İSTİYORUZ"

Başkan Şan Avusturya kampına kadar transferleri tamamlamak istediklerini iade ederek Holmen ilgili de konuştu  Ahmet Şan: "Holmen, ailevi nedenlerden dolayı İstanbul ve Medipol Başakşehir'i seçti. O mevkide futbolcumuz var ama gerekirse transfer yaparız. Görüştüğümüz Belçikalı forvetten vazgeçtik çünkü çok ağır şartlar öne sürdüler. Alternatif oyunculara yöneldik. Rumen futbolcu Alibec ile ilgilenmedik. Orta Avrupa ülkelerinden bir santrafor ile ilgileniyoruz.  Ayrıca Alman ön libero üzerinde duruyoruz. İnşallah bu iki transferi gerçekleştirmek ve Avusturya kampına hazır bir takımla gitmek istiyoruz." dedi.

KOCAMAN’LA İKİ YILLIK SÖZLEŞMEMİZ  VAR

Atiker Konyaspor  başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman'ın milli takıma adının anılmasına ilişkin sorulara da cevap verdi. Şan Kocaman’la iki yıllık sözleşmelerinin olduğunu ifade ederek "Daha önce 2005 yılında benzeri bir durum yaşadık. O zaman da Ümit Milli Takım için talep gelmişti. Kendisi Konyasporla sözleşmesi olduğu milli takıma gitmemişti. Şimdi de aynısı olacaktır. Aykut Kocaman ile 2 yıllık sözleşmemiz var. Daha önce 2005 yılında benzeri bir durum yaşadık. O zaman da Ümit Milli Takım için talep gelmişti. Kendisi Konyasporla sözleşmesi olduğu milli takıma gitmemişti. Şimdi de aynısı olacaktır." diye konuştu.

KONYASPOR’DAN OYUNCU OLMALIYDI

Bir basın mensubunun "Milli takıma Atiker Konyaspor'dan futbolcu gitmemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, Ahmet Şan : "Atiker Konyaspor'dan oyuncu olmaması Fatih Terim'in tercihi. Orası yetiştirme maçı olmaması lazım. 'Gelecek vadeden futbolcular' diyerek oynatmamak gerekiyor. Turnuvada netice almak gerekir. İspanya o kadar futbolcu içerisinde kadrosuna 35 yaşında bir santrafor dahil etti. Ali Çamdalı ile görüştüğümüzde gerçekten çok duygulanmıştı. 'Arka arkaya biz üçüncü olduk. Üçüncü olan biziz' gibi ifadelerle orayı hak ettiği ifade etti. O sahneyi unutamıyorum. Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Serkan Kırıntılı ve Ali Turan'ın milli takımda olması lazımdı" cevabını verdi

KONYASPOR TARAFTARI TAKIMINA YİNE SAHİP ÇIKSIN

Ahmet Şan her sezon olduğu gibi yeni sezonda da taraftarın takımına sahip çıkmasını istedi. Şan

“Konyaspor taraftarı yine her zaman olduğu gibi takımlarına sahip çıksın. Önümüzdeki hafta kombine fiyatlarını açıklayacağız. Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi maçları kombinelere dahil olacak. Bunun beraber fiyatlarda biraz yükselecek. Taraftarımız maddi ve manevi olarak takımlarının yanında olsun. Kombine satışlarında da artış bekliyor ve umuyoruz. İki senedir yaşadığımız çıkış ile Anadolu’da bir ismimiz oldu. Bu çıkışımızın bir senelik olmadığını göstererek sürekli hale getirmeliyiz” diye konuştu.

KONYASPOR REAL SOCİEDAD İLE KARŞILAŞACAK

Atiker Konyaspor, ikinci etap hazırlık kampı için bulunacağı Hollanda'nın Arnhem şehrinde 27 Temmuz Çarşamba günü İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Schuytgraaf Stadium Arnhem'de oynanacak mücadele saat TSİ 20.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.