Şan: Beşiktaş tamam, Galatasaray görüşülecek

Şan: Beşiktaş tamam, Galatasaray görüşülecek

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Şan: "Hem Beşiktaş-Trabzonspor hem de Beşiktaş-Galatasaray maçları için siyah-beyazlılardan gelen bu talebi uygun gördük. Ancak Galatasaray maçı için daha sonra karar verilecek"

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, "Hem Beşiktaş-Trabzonspor hem de Beşiktaş-Galatasaray maçları için siyah-beyazlılardan gelen bu talebi uygun gördük. Ancak Galatasaray maçı için daha sonra karar verilecek" dedi.
 
Şan, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Futbol Takımı'nın, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın Konya'da oynanmasıyla alakalı siyah-beyazlı kulüpten kendilerine talep geldiğini söyledi.
 
Bu talep doğrultusunda Beşiktaş'a yardımcı olmak istediklerini belirten Şan, "Hem Beşiktaş-Trabzonspor hem de Beşiktaş-Galatasaray maçları için siyah-beyazlılardan gelen bu talebi uygun gördük. Ancak Galatasaray maçı için daha sonra karar verilecek" diye konuştu.
 
Şan, İstanbul takımlarının Konya'da maç yapmasının önemine değinerek, hem kentin hem de Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena'nın futbol kamuoyuna tanıtımı için önemli olduğunu dile getirdi.
 
"Stadyumun çimleri için risk aldık"
 
Maçların yağışlı bir döneme rastladığına dikkati çeken Şan, şöyle konuştu:
 
"Bir gün arayla arka arkaya maç yapılması ve çimlerin yıpranması gibi bir durum var. Stadyumun çimleri konusunda risk aldık. Ancak inşallah sahamıza güveniyoruz. Böyle bir durumun bir defa olacağını düşünürsek, sıkıntı çekmeden atlatacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda sporseverler için Aralık ayı dolu dolu bir futbol programı olacak. İnşallah sporseverlere iyi bir imkan sağlarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.