"Şampiyonluk istiyorum"

"Şampiyonluk istiyorum"

Basketbol Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un başantrenörü Aziz Bekir, Allah'tan şampiyonluk dilediğini söyledi.

Bekir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Basketbol Süper Ligi'nde, bu sezonun geçen sezondan daha zor geçeceğini ifade etti.

Ligde yapılan transferlerle daha güçlü takımların oluştuğunu belirten Bekir, "Antrenörlerle katıldığım bir toplantıda Türkiye Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın en güçlü ligi olduğunu konuştuk. Şu anda İspanya Ligi'ni bile geçtik" dedi.

- "Neden play-off isteyeyim?"

Bekir, böylesine güçlü bir ligde oynamalarının kendileri açısından şeref olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Haddimizi biliyoruz ancak geçen sezon da yaptığımız gibi sahamızın zor bir deplasman olmasını istiyoruz. Takım olarak, çok iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz; şampiyon olmak. Bunu gönlümüzden istiyoruz. Paraya göre düşünürsek, küme düşmemiz lazım. Çünkü en az parayı harcadık. Hedefler doğrultusunda bana soruyorlar, 'neden play-off istemiyorsun?' Niye play-off isteyeyim? Ben Allah'tan şampiyonluk istiyorum."

- "Sahamızda alacağımız puanlar altın değerinde"

Geçen sezon taraftarın destek noktasında üzerine düşen görevi yaptığını anlatan deneyimli başantrenör, şunları kaydetti:

"İnşallah taraftarımız, bize destek vermeye devam eder. Geçen sezon mükemmellerdi. Bu sezon daha çok destek vermelerini bekliyoruz. Bu sene geçen sezondan daha da zor olacağı için her maç bizi desteklemeye gelsinler. Sahamızda alacağımız her puan, bizim için altın değerinde olacak."

- "Anadolu Efes'i yenmek için çıkacağız"

Bekir, takımın şu anda lige hazır olmadığını belirterek, yeni transferlerle 3 haftaya kadar kadronun oturacağını ifade etti.

Hafta sonu oynayacakları Anadolu Efes maçına kadar takımı belli seviyeye getireceklerini aktaran Bekir, "Anadolu Efes çok güçlü bir rakip. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yenmek için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.