Şampiyonluk bizim olacak

Şampiyonluk bizim olacak

Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, şampiyonluk için çıktıkları bu yoldan geri dönmeyeceklerini belirterek, en yakın rakiple aralarındaki 5 puan farkı son dakikaya kadar koruyacaklarını söyledi

Süper Amatör Ligin 15.haftasında liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan Selçukspor, güçlü rakibi Çatalhüyük Çumra Belediyespor'u farklı bir şekilde yenerek haftanın en farklı skoruna imza atmanın keyfini yaşıyor. Şehit Süleyman Ballan Sahasında oynanan karşılaşmada rakibine büyük bir üstünlük kurarak sonuca giden Selçukspor'da 6-0'lık galibiyetle moraller de iyice düzelmiş oldu.

Çumra karşılaşmaya istekli başlayan Selçukspor, Rafet'in 16, 25 ve 65. dakikalarda attığı gollerle 3-0 öne geçmeyi bildi. Başarılı da bir performans ortala koyan Rafet bu dakikaya kadar takımını sırtlayan oyuncu olurken, Selçukspor'un gol iştahi 73. dakikada Bayram Tekin, 83. dakikada Mert Kahriman ve 86. dakikada Ali Osman Kömür ile devam etti ve lider Selçukspor, yoluna 6 gollü bir galibiyetle devam etti.

Çatalhüyük Çumra Belediyespor galibiyetinden sonra düşüncelelerini açıklayan, Selçukspor Başkanı Zahir Renklibay, geçen hafta talihsiz bir şekilde Selçuklu Belediyespor'a yenildiklerini, dolayısıyla da takım içinde bazı revizyonlara gitmek zorunda kaldıklarını, bunun da takıma olumlu bir şekilde yansıdığını ve  Çumra maçında da iyi gelişmeler sonucunda farklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Selçukspor'un bu saatten sonra şampiyonluk hedefinden sapmayacağını ifade eden Zahir Renklibay, “Selçukspor için ok yaydan çıkmıştır. Yani şampiyonluğu bir ok gibi görüyoruz ve bunun dönüşü olmayacak” dedi. Renklibay, en yakın rakipleri ihsaniye Gençlerbirliği ile aralarındaki 5 puan farkı kapatmayacaklarını, bunun için de oynadıkları her maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Başkan Zahir Renklibay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Biz sezon başında yola şampiyonluk hedefi ile çıktık ve bu hedefle de yürüyüşümüz devam ediyor. İki talihsiz yenilgi yaşadık, buna rağmen hedefimizden sapmadık. Şimdi en yakın rakibimizle aramızda 5 puan farkı var ve rakibimizle oynayacağımız maça kadar puan farkını kapatmamak için çaba göstereceğiz. Daha doğrusu makasın kapanmasına izin vermeyeceğiz. Ben bu anlamda hem teknik ekibime hem de oyuncularıma sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum” diye konuştu.

Hafta sonunda zorlu bir Karapınar Belediye maçı oynayacaklarını söyleyen Zahir Renklibay, bu maça da kazanmak için gideceklerini belirterek,  1'i bay olmak üzere kalan 6 maçı da kazanmak istediklerini sözlerine ekledi.

RECEP ÇINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.