Şampiyonlardan Başkan  Pekyatırmacı’ya ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Pekyatırmacı’ya ziyaret

Ankara’da düzenlenen Balkan Şampiyonasından madalya ile dönen Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Milli Takım Sporcuları Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti

Ankara’da düzenlenen ve 12 ülkeden 570 sporcunun katıldığı ‘Uluslararası Yıldızlar Gençler ve Büyükler Avrasya Açık Balkan Wushu Kung-Fu Bay-Bayan Sanda ve Taolu Şampiyonası’ndan 12 madalya ile dönen Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcuları Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti. Şampiyonadan 12 madalya ile dönerek önemli bir başarıya imza atan Milli Sporcular Başkan Pekyatırmacı’ya destekleri için teşekkür etti. Ziyarette sporcuların yanı sıra, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, Selçuklu Belediyespor Kulüp Müdürü Mehmet Ali Kolay, Antrenör Mehmet Bayraktar ve sporcuların aileleri de yer aldı.

PEKYATIRMACI: HEDEFİNİZİ HER ZAMAN EN YÜKSEĞE KOYUN

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ailelerin spora önem vermesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Öncelikle çocuklarımızı spora teşvik eden ailelerimize teşekkür ediyorum. Aileler yeterli desteği vermediği zaman çocuklarımız bu durumdan etkilenebiliyor. Çocuklarımızın küçük yaşlarda Selçuklu spor okullarımızdan yetişerek Milli Takıma kadar yükselmesi ve böyle önemli bir başarıya imza atması bizleri gururlandırdı. Hedeflerinizi her zaman en yükseğe koymalı ve ona ulaşmak için çok çalışmalısınız. Bizleri Uluslararası Şampiyonalarda da her zaman başarılı bir şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

BAYRAKTAR: DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Takımı ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Bayraktar destekleri için Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı’ya teşekkür etti. Bayraktar, “Bizlere her zaman destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın hepsi Selçuklu Spor Okullarımızdan yetişerek bu başarıları elde etti. Spor Okullarının çocukların gelişiminde ve başarılı olmasında payı çok büyük” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Pekyatırmacı sporculara hediyeler takdim ederek ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.