Şampiyonlar protokolle buluştu

Şampiyonlar protokolle buluştu

Atiker Konyaspor Kulübü’nün davetlisi olarak Konya’ya gelen Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol A Milli Takımı Konya protokolü ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Japon Parkı’nda düzenlenen programa Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir, Muhammed Uğur Kaleli, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanlığı Hava Koruma Ekibi Komutanı Albay Mete Kuş, Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş ile spor adamları katıldı.

TÜRK MİLLETİNE GURUR YAŞATTINIZ

Ampute Futbol A Milli Takımı’nı Konya’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Avrupa Şampiyonu olan takımı tebrik etti. Ampute Futbol A Milli Takımı’nın Türk milletine gurur yaşattığını kaydeden Başkan Akyürek, “Hepimize heyecan yaşattınız. Milli duygular yeniden hareket geçti. İnşallah Konya’da da ampute sporuna bundan sonra daha farklı bir şekilde hizmet edeceğiz. Bu bir dönüm noktası oldu. Konyaspor’un Avrupa maçının olduğu bir gün yapılan bu ziyaret takımı da olumlu etkileyecektir” dedi.Başkan Akyürek, takımın talebi üzeri Konya’ya en kısa zamanda bir ampute futbol sahası kazandırma sözü vererek, çalışmaları hemen başlatacaklarını dile getirdi.

KONYA BİR İLKE DAHA İMZA ATIYOR

Ampute Futbol A Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak da Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in saha sözü vererek bir ilke daha imza attığını belirterek, teşekkür etti. Çakmak, “Verdiğiniz söz diğer belediyelere örnek olacaktır. İyi bir tesisleşme yolunda önemli bir adım. Hep beraber elimizi taşın altına koyarak ampute camiasını tesisleştireceğiz” diye konuştu. Ampute Milli Takımı yemeğin ardından Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek Atiker Konyaspor ile Salzburg arasında oynanan karşılaşmaya izledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.