Şampiyonlar çiçeklerle karşılandı

Şampiyonlar çiçeklerle karşılandı

İtalya'da düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'na katılan sporcular Konya’ya geldi.

İtalya'da düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'na katılan sporcular Konya’ya geldi. Konya'ya dönen sporcuları havaalanında, aralarında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ersöz ve formasını giydiği Derbent Gençlikspor Kulübü Başkanı Hamdi Acar karşıladı. İtalya'da düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'na katılan sporcular, kente döndü.

Şampiyonada kilosunda altın madalya kazanan Selcan Tanrıverdi, ikinci olan İzzet Arabacı ve milli takım antrenörü Hatice Coşkun ile Konya'ya dönen sporcuları havaalanında, aralarında Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Ersöz ve formasını giydiği Derbent Gençlikspor Kulübü Başkanı Hamdi Acar'ın da aralarında bulunduğu grup karşıladı.

Kulüp Başkanı Acar, gazetecilere yaptığı açıklamada, elde edilen başarının Derbent, Konya ve Türkiye adına gurur verici bir tablo olduğunu söyledi. Sporcularının zor şartlarda başarıyı yakaladıklarını dile getiren Acar, başarıların devamının geleceğini ifade etti.

Ersöz de Konyalı milli sporcuların elde ettikleri başarıyla hem kentin hem de ülkenin ismini duyurmanın gururunu yaşattıklarının altını çizerek, sporculara sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydetti.

Dünya şampiyonluğunu kazanan Tanrıverdi de yaz kış demeyip sürekli çalıştıklarını vurgulayarak, "Rabbim dünya şampiyonluğunu nasip etti. Bizlere dua eden herkese, başarımız için maddi manevi desteğini esirgemeyen hocalarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Dünya ikincisi sporcu Arabacı ise milli takım sporcuları olarak Türkiye'yi başarıyla temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Milli sporcu arkadaşlarımızla şampiyonada İstiklal Marşı'mızı okutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporculara çiçek verildi.

İtalya'nın Rimini kentinde 6-14 Eylül tarihlerinde düzenlenen şampiyonada Derbent Gençlikspor Kulübü'nde forma giyen Selcan Tanrıverdi +70 kilo Ligth Contact branşında altın madalya, İzzet Arabacı ise 71 kiloda gümüş madalya kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.