Şampiyonlar belli oluyor

Şampiyonlar belli oluyor

2.Amatör Küme'de maraton sona eriyor. Bugün oynanılacak maçlarla 10 haftalık lig maratonu sona erecek. 1. Amatör Küme'ye çıkanlar ile Play Off maçı oynayacak takımlar bugün belli olacak

 

2. Amatör Küme'de 10 haftalık lig maratonunun sonuna geliniyor. Ligde bugün son karşılaşmalar oynanılacak. Grubu birinci bitiren takımlar şampiyon olurken ikinci bitiren takımlar ise Play Off oynayacak. B Grubu'nda Derebucak Belediyespor şampiyonluğunu ilan ederken, D Grubu'nda ise Akşehir Endüstrispor ligin bitimine son hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

TAŞKENT ŞAMPİYONLUĞA YAKIN

Konya 2. Amatör Küme A Grubu'nda son haftaya girilirken, Taşkentspor namağlup liderliğini sürdürüyor. Taşkentspor, en yakın takipçisi Mobilyacılar Site Spor ile arasındaki 3 puan olan farkı korudu. Liderliğini namağlup sürdüren Taşkentspor oynadığı 9 maçta 9 galibiyet alarak topladığı 27 puan ile A Grubu'nda namağlup liderliğini sürdürüyor. En yakın takipçisi Mobilyacılar Sitespor ise 24 puan ile lig sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Maliyespor'un Hadimspor ile oynayacağı maçta; Hadimspor ligden çekildiği için Maliyespor maçtan 3-0 hükmen galibiyetle ayrıldı. Bugün saat 16'da şampiyonluk mücadelesi için Taşkentspor ile Mobilyacılar Sitespor Dumlupınar 'da karşı karşıya gelecek.

PRESTİJ MAÇLARI OYNANACAK

B Grubu'nda ise bitime iki hafta kala Derebucak Belediyespor, grupta şampiyonluğunu ilan etti. En yakın rakibi Demirspor'a 4 puan fark atan Derebucak Belediyespor, bugün bay geçecek. Demirspor ise bitime iki hafta kala grupta Play Offa kalmayı garantiledi. B Grubu'nda bugün saat 14'de Doğanbey Belediyespor ile Konya Demirspor Doğanbey Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Araplarspor ile Yalıhüyük Belediyespor ligden çekildiği için rakipleri hükmen galip sayılacak.

C GRUBU'NDA GÖLYAZI YAKIN

C Grubu'nda ise şampiyonluk mücadelesi 3 takım arasında devam ediyor. Bugün oynanılacak maçların sonucunda C Grubu'nda şampiyon olacak takım ile Play Off oynayacak takım belli olacak. B Grubu'nda Havzanspor, Gölyazı Belediyespor ve Çelik Duş Doğuşspor arasında ki şampiyonluk yarışında bugün kazanan belli olacak. C Grubu'nda bugün oynanacak maçlar ve program şöyle: "18:00 Havzanspor - Gölyazı Belediyespor (Dumlupınar Sahası), Yeniceoba Gençliği Belediyespor - Çelik Duş Doğuşspor (Cihanbeyli Sentetik)."

PLAY OFF YARIŞI DEVAM EDİYOR

D Grubu'nda ise geçen hafta pazar günü oynanılan karşılaşmalar sonucunda Akşehir Endüstrispor grupta şampiyonluğunu ilan etti. Grupta Play Offa gidecek takım ise bugün oynanılacak karşılaşmalar ile belli olacak. D Grubu'nda Tuzlukçu Belediyespor ile Akşehir Martıspor'un Play Offa kalma ihtimali bulunuyor. D Grubu'nda bugün oynanacak maçlar ve program şu şekilde: "14:00 Altuntaşspor - Akşehir Gençlikspor (Akşehir Sentetik), 16:00 Akşehir Martıspor - Akşehir Endüstrispor (Akşehir Çim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.