Şampiyon Beşiktaş

Şampiyon Beşiktaş

Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

GOL POZİSYONLARI:

6. dakikada Beşiktaş, Babel ile öne geçti. Oğuzhan Özyakup'un pasıyla sol çaprazda topla buluşan Babel, ceza yayının sol tarafına kadar topu sürdükten sonra yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0. 
 
39. dakikada konuk ekip, Oğuzhan Özyakup ile farkı ikiye çıkardı. Oğuzhan Özyakup’un pasıyla sol çaprazda topla buluşan Babel, bekletmeden meşin yuvarlağı yeniden aynı oyuncuya aktardı. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Oğuzhan, yerden şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere attı ve takımını 2-0 öne geçirdi. 
 
65. dakikada Beşiktaş Talisca ile golü buldu. Ceza sahası sağ tarafında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Talisca'nın doğrudan kaleye gönderdiği meşin yuvarlak, kaleci Erten Ersu'nun müdahalesine rağmen sağ köşeden filelerle buluştu: 0-3. 
75. dakikada Beşiktaş, Talisca ile skoru 4-0 yaptı. Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Talisca, sol ayağının içiyle attığı şutta, meşin yuvarlak sol köşeden filelerle buluştu: 0-4.
 

TRİBÜNDE 30 BİN BEŞİKTAŞLI

BEŞİKTAŞ, deplasmanda olmasına rağmen Gaziantep maçını kendi evinde gibi oynuyor... Ev sahibi ekip, maç için siyah beyazlılara stadın tamamını açtı. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından 30 bine yakın taraftarın maçta Beşiktaş’a destek vermek için tribündeki yerini aldı.
 

190 MİLYON TL KASAYA

Beşiktaş şampiyon olursa; TFF’den 100 milyon TL, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 90 milyon TL alacak.
 

BEŞİKTAŞ'IN OTOBÜSÜNDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

Gaziantepspor deplasmanında Beşiktaş otobüsünde 3. yıldız sürprizi yaşandı.
 

ÖZEL GÜVENLİK BULUNAMAYINCA EMNİYET GÜÇLERİ GÖREVE ÇAĞRILDI

Gaziantepspor yönetimi, Beşiktaş'ın şampiyonluk maçına çıkacağı karşılaşma için Gaziantep'te statta görevlendirilecek özel güvenlikte görev yapacak personel bulamadı. Bunun üzerine Gaziantep Emniyet müdürlüğü 650'si bedelli olmak üzere 3080 emniyet personeli görevlendirildi. 1500 emniyet gücü ise saha içinde tribün kenarlarında görevlendirildi.
 

24 SEZONLUK HASRET BİTTİ

En son 1991-92’de üst üste şampiyon olan Beşiktaş, mutlu sona ulaştı ve 24 sezonluk hasret sona erdi.
 

ŞENOL GÜNEŞ TARİHE GEÇTİ

Şenol Güneş üst üste 2. kez siyah beyazlı takımı mutlu sona ulaştırırsa, bunu başaran ilk Türk teknik direktör oldu.
 

12 KARTAL’IN ‘İLK’ HEYECANI

Beşiktaş mutlu sona ulaştığı taktirde, 12 futbolcu siyah beyazlı formayla ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.