Samanyolu'nun Sungurlar dizisi reyting 1.si

Samanyolu'nun Sungurlar dizisi reyting 1.si

14 aralık operasyonu ile popülerliği artan Sungurlar dizisi reytinglerde birinci oldu.

14 Aralık medya operasyonu ile adını daha çok duyuran Sungurlar dizisi, 20 Aralık reyting sıralamasında 1. sırada yer aldı. Savcı ve hakim, gözaltına alınan Samanyolu Yayın Grubu çalışanlarına "Tek Türkiye" ve "Sungurlar" dizisinden sorular sormuş ve daha sonra Hidayet Karaca ile birlikte 8 kişi tutuklanmıştı.

İŞTE İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ

Sungurlar dizisi birinciliği alırken Show TV'de ilk sezon finali yapan Bu Tarz Benm yarışması ikinci, Fox TV'deki Kiraz Mevsimi üçüncüsü, ATV'deki "hırsızlık" dizisi Kertenkele ise dördüncü oldu.

SUNGURLAR'IN SON BÖLÜMÜ TANITIMI

Sungurlar’ı tek tek avlamaya çalışan Suriye’deki örgüt, son olarak Serdar Komutan’ı da ele geçirince Sungurlar’ın sonunun geldiğini düşünür. Ancak yeni sungurlar yetiştiren bir okulun başına geçen Kordon Celil, örgütün bütün planlarını bozar. Örgüt, bu okulu hedef alıp sungur okulunun ortadan kaldırılması için bir ajanı görevlendirir. Celil, kendi karargahında oynanan oyunu fark eder ve Suriye’de Sungurlar’ın büyük tehlike altında olduğunu öğrenir. Ekibiyle harekete geçen Celil, örgütün peşine düşer ve büyük mücadele başlar…  HABER AKTÜEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.