Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu Badminton’da Türkiye 3. Oldu

Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu Badminton’da Türkiye 3. Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Türkiye Badminton Şampiyonası Final müsabakalarında Özel Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu takım halinde Türkiye 3.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye genelinde düzenlemiş olduğu Türkiye Badminton Şampiyonası Final müsabakalarında Özel Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu takım halinde Türkiye 3. oldu.

    05-07 Nisan 2014 tarihinde badminton yarı final müsabakalarında birincilik elde ederek final müsabakalarına katılmayı hak kazanan öğrenciler, 17-20 Nisan tarihleri arası Düzce’de düzenlenen final maçında bayanlar 3. erkekler ise 5. olarak derece elde etti. Türkiye genelinde toplam 18 takımın katıldığı müsabakalarda, bayanlar ve erkekler olmak üzere iki ayrı kategoride yarışan Özel Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu öğrencileri bayanlarda Türkiye 3.sü erkeklerde ise Türkiye 5.si olmaya hak kazandı.

    Özel Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu Badminton antrenörü Hafize Dalgıç, yapılan müsabakalarda öğrencilerin bazen zorlandıklarını ancak çok iyi hazırlandıkları için rakiplerini rahatlıkla yendiklerini söyledi. Dalgıç; “Öğrencilerin yapılan her turda daha çok azimle çalıştıklarını ve takım arkadaşlarıyla uyum halinde olmaları neticesinde başarıyı elde ettiklerini gördüm.” dedi. Beden Eğitimi öğretmeni Özgür İpkin ise “Uzun zamandır yarışmalara hazırlanan öğrencilerimizin, motivasyonlarını sürekli koruduk ve takım ruhu ile hareket ederek başarı elde ettik.” şeklinde konuştu. İpkin elde edilen başarıda emeği geçen antrenör Hafize Dalgıç, öğrenciler ve ailelerini tebrik etti.

    Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili İbrahim Özcan tarafından Türkiye 3. olan kızlara takım halinde kupa ve 4 bronz madalya takdim edildi. Özcan öğrencilerin takım halinde çok güzel oynadığını belirterek tebrik etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.