Salon inlemeli

Salon inlemeli

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Aykon TED Ankara Kolejliler maçında salonun dolu olmasını beklediklerini belirterek, “O salon inlemeli” dedi.

Beko Basketbol Lig’inde sezonun sonu görünmeye başladı. Sarı mavili temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu hafta sahasında Aykon TED Ankara Kolejlileri konuk edecek sahasında. Bu maçın hazırlıklarına Torku 19 Mayıs Arena’da devam eden sarı mavililerde Valentin Pastal dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

EN KRİTİK MAÇIMIZ

Sarı mavililerde Başkan Yardımcısı Kerem Öten oldukça önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, “Sezonun beklide en kritik maçlarında bir tanesine çıkacağız. Bu maçın önemi çok çünkü Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ciddi bir çekişme içerisindeyiz ve o maça daha rahat çıkmak istiyoruz. Herkes kapasitesinin üzerinde çalışıyor. Gerçekten moraller yerinde ve inanmışlık üst seviyede. İnşallah bu maçtan galip ayrılırsak, he defe daha yaklaşmış olacağız.” dedi.

2500 KİŞİ SALONU DOLDURMALI

Taraftar desteğinin önemine değinen Öten, “Salonumuz bildiğiniz gibi 2 bin 500 kişilik. Ben bu maçta salonun inlemesini istiyorum. O salon hınca hınç dolmalı. İfade ettiğim gibi bizim için oldukça önemli bir karşılaşma. Taraftarımızın desteğine kesinlikle ihtiyacımız var. Bilet fiyatları oldukça sembolik, 1 liraya maç izlenebilecek. İnşallah onların desteği ile sahadan galip ayrılacağız”  şeklinde konuştu.

“VALENTİN SEZONU KAPATTI”

Geçtiğimiz gün başarılı bir operasyon geçiren Valentin hakkındaki soruya ise Kerem Öten, “Bizin adımıza önemli bir kayıp. Böyle olmasını istemezdik ama yapacak bir şey yok. Oyuncumuz başarılı bir operasyon geçirdi. 2 hafta kadar sahalarda olamayacak. Son maçımıza yetişse de oynayabileceğini tahmin etmiyorum. Yi.nede bekleyip göreceğiz. Sezonu büyük ihtimalle kapattı.”  şeklinde cevap verdi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.