Salih Eken yeniden Konya'da

Salih Eken yeniden Konya'da

Konya'nın sevilen antrenörlerinden Salih Eken, 1922 Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Eken yeşil-beyazlı ekibin Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu oldu. 1922 Konyaspor transferde ise iki oyuncuya imza attırdı

 

TFF 2. Lig temsilcimiz 1922 Konyaspor’da imzalar sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmalarının yanı sıra altyapıda da önemli bir isme imza attırdı. Altyapıdaki genç oyuncuların A takıma hazırlanması amacıyla Konyaspor'a yaptığı hizmetlerle Konyalıların büyük sevgisini kazanan antrenör Salih Eken ile anlaşma sağladı. Eken, 1922 Konyaspor’da Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu görevine getirildi. Öte yandan yeşil beyazlı takımda savunma oyuncusu Anıl Şahin ve kanat oyuncusu Güray Gazioğlu ile anlaşma sağlandı.
SALİH EKEN YUVAYA DÖNDÜ
1922 Konyaspor gençlik gelişim teknik sorumlusu olarak göreve başlayan Salih Eken için imza töreni düzenlendi. Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hidayet Özel’in de hazır bulunduğu törende Eken, 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Altyapıdan sorumlu yöneticimiz Hidayet Özel ve diğer yöneticilerimizin katıldığı törende Salih Eken hocamızla 2 yıllık sözleşme imzaladık. Salih Eken kulübümüzde Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak görev alacak. Her iki tarafa da hayırlı olması dileklerimizle” ifadeleri yer aldı.
ANIL VE GÜRAY 1922 KONYASPOR’DA
Yavru Kartal’da altyapı çalışmalarının yanı sıra transfer harekatı da devam ediyor. Yeşil beyazlı takım son olarak savunma oyuncusu Anıl Şahin ile Güray Gazioğlu oğlu ile resmi sözleşme imzaladı. 1+1 yıllık anlaşma sağlanan oyunculardan Anıl Şahin kampa katılırken, Güray Gazioğlu’nun bugün Ankara kampına katılması bekleniyor. 1922 Konyaspor’dan Anıl Şahin ile ilgili yapılan açıklamada, “1922 Konyaspor’umuz Tokatspor takımından 26 yaşındaki Defans oyuncusu Anıl Şahin ile Kulüp Başkan Yardımcımız Osman Öztürk ve Basın sözcümüz İlker Kırnaz'ın katıldığı tören ile 1 + 1 yıllık sözleşme imzaladı” denildi.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.