SAL sessiz başladı

SAL sessiz başladı

Konya Süper Amatör Ligi sessiz başladı. Muhasebe Gençler ile Karapınar Belediyespor arasında oynanan mücadele 0-0’lık beraberlikle başladı.

Cumhuriyet Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakaya Muhasebe Gençler; Ali Çapacı, Yunus Emre Dölek, Mustafa Aydın, Hasan Turan, Serdar Ekren, Anıl Yaşar, Emre Bilici, Kemal Baraç, Sami Şakir Sölek, Lütfi Güney, Mustafa Marbel ilk 11’i ile sahaya çıkarken konuk takım Karapınar Belediyespor ise sahaya; Enes Aslan, Barış Demirel, Ahmet Güven, Enes Can, Cengizhan Yamaner, Doğuşhan Özhan, Sefa Kart, Fikret Dirdi, Memduh Işık, Muhammet Ali Balıkçı, Tevfik Yıldız ilk 11’i ile çıktı. Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi takım Muhasebe Gençler etkili bir oyun sergiledi. Mücadelenin ikinci yarısında Karapınar Belediyespor maçta dengeyi sağladı. Mücadelenin son dakikalarında Karapınarlı Memduh’un şutu direkten döndü. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

YAŞADIKLARIMIZ ÜZÜCÜ

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Karapınar Belediyespor teknik direktörü Muhammet Bekaroğlu, “Yeni sezonun hayırlı geçmesini diliyorum. Sezona iyi hazırlandık. Maç kontrollü geçti. Takımlar 90 dakikaya kontrolü yaydı. Bizim için 2 tane şanssız an oldu. Birinde topumuz direkten döndü diğerinde ise Yunus sakatlandı. Yaşadıklarımız üzücü. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olmaya çalışacağız” dedi

İKİ TAKIM DAMGA VURACAK

0-0 berabere kaldıkları mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Muhasebe Gençler teknik direktörü Fevzi Erçin ise, “İki takımda sezona damga vuracağını bugünkü maçta gösterdi. Hem Karapınarlı futbolcular hemde bizim futbolcularımız ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Sezon açılışında zor takımla karşılaştık. İki takımda hedefli. Hedefimize ilerleyebilmek için bugün kü oynadığımız oyunun üstüne koymalıyız. Rakip takımımız olan Karapınar’ı maçta gösterdikleri centilmenlik ve oyunları ile ilgili tebrik ediyorum” sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.