Sakatlıktan kurtuldum

Sakatlıktan kurtuldum

Sezonun ilk yarısında sakatlıkları nedeniyle çok az forma şansı bulan Atiker Konyaspor’un sol bek oyuncusu Eren Albayrak sakatlıktan kurtulduğunu ve ikinci yarı takıma çok daha fazla katkı sağlayacağını söyledi.

SAKATLIKTAN KURTULDUM

Sezonun ilk devresinde yaşanan sakatlıklardan dolayı fazla maç oynayamadığını ifade eden Eren Albayrak, “İlk devre sakatlıkla ilgili bayağı bir sıkıntı yaşadım. Sezon başı kampında çok az antrenmanlara çıkabildim. Devre arası kampı yeniden formayı alma anlamında çok çalışmam gerektiğini bildiğim için benim adıma biraz daha fazla yorucu oluyor. Yoğun tempoda çalışıyoruz. Takım olarak çok istekliyiz. Benim ve takım arkadaşlarımın başarılı performansı takımımızın yeniden hak ettiği üst sıralarda olabilmesi adına çok önemli. Yaşadığım sakatlıktan kurtuldum. Yavaş yavaş tam kapasite mücadele etmeye doğru gidiyorum. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve sezonun ikinci devresine iyi bir başlangıç yapar ve devamını da getiririz” şeklinde görüş belirtti.

ÇALIŞMALARIN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ

“Sezonun ilk devresini puansal anlamda istediğimiz yerlerde tamamlayamadığımız bir gerçek” sözleriyle açıklamasına başlayan Eren Albayrak, “Performans olarak da zaman zaman sıkıntılar yaşadığımız oldu. Bunları düzeltmek adına devre arasını iyi çalışıp, iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını da sezonun ikinci devresinde alacağız” diye konuştu.

TURU GEÇME ADINA AVANTAJLIYIZ

ZTK son 16 turunda 16 Ocak Salı günü Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak rövanş maçına da değinen Eren Albayrak, “İlk maçta kendi sahamızda 1-0’lık bir galibiyet aldık. Turu geçme adına çok istekliyiz ve o maçta da sahada iyi bir mücadele veririz. Bu iyi oyunla beraber istediğimiz skoru alırız. Çünkü kupada oynayacağımız bu maçlar bizim için gerçekten önemli. Bu tür maçlar özgüven açısından bizi daha da yukarılara taşıyabilir. Geçen senenin şampiyonu olarak bu senede yeniden final oynamak ve tekrar kupayı almak istiyoruz. Ama bizim için şu anda önemli olan bir galibiyet serisi yakalamak. Bu kupayla beraber lige de yansımalı bence. Bu anlamda bizim için gerçekten çok önemli bir maç. İnşallah güzel bir skorla maçtan ayrılacağımıza inanıyoruz” dedi.

Eren takımda Mehmet Özdilek’in Teknik Direktörlüğe gelişi ile birlikte oyunsal anlamda bir yükseliş yaşadıklarını da belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Hocamızın ve yardımcılarının bizlerle iletişimi gerçekten çok iyi. Sürekli bir sistem değişikliği olmuyor. Aynı sistemle yola devam ediyoruz. Bu oyunumuzun daha da gelişmesine katkı sağladı. İlk devredeki tek eksiğimiz bence hocamızın göreve gelmesinin ardından oyunsal olarak yakaladığımız çıkışı sonuca yansıtamamak oldu. Tabii ki dönem dönem çok iyi oynadığımız maçlar oldu. Sonucunu alamadığımız maç sayısı bakıldığında çok fazla diye düşünüyorum. Yatabare aramıza katıldı. Birkaç arkadaşımız daha takıma dahil olacak. Onlarında vereceği katkı ile birlikte sezonun ikinci devresinde oyunumuzun üzerine koyarak ve bunu da skora yansıtarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu da başaracak kapasiteye sahibiz…”

TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ

Taraftarın takım adına ne kadar önemli olduğunu bildiklerini de sözlerine ekleyen Eren Albayrak, “Sezonun ilk 5 haftasında ceza nedeniyle onlardan mahrum kaldık. Birlikte olduğumuz maçlarda da skorsal anlamdaki başarısızlıktan dolayı takıma biraz küstüklerinin farkındayız. Ama yanımızda oldukları maçlarda ne kadar büyük bir öneme sahip olduklarını gösterdiler. İnşallah sezonun ikinci yarısıyla birlikte bizleri daha fazla desteklerler, daha fazla tribünlerde olurlar. Bizlerde onların desteğine alacağımız sonuçlarla ve Atiker Konyaspor’u yeniden hak ettiği üst sıralara taşıyarak karşılık veririz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.