Sakat sakat gol attı attırdı

Sakat sakat gol attı attırdı

Anadolu Selçukspor Ofspor karşısında çok önemli bir galibiyete imza attı. Yeşil-beyazlı ekibi galibiyete taşıyan 2. golü Ahmet Önay kaydederken Önay’a asisti ise Fatih Kara yaptı.

Hafta boyunca yaşadığı sakatlık nedeniyle takımla birlikte antrenmanlarda düz koşu yapan Fatih Kara bu maçta 76 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu hafta içi tam antrenman yapamamasına rağmen fedakarlık yaparak oynadığı maçta gösterdiği performansla taraftarlardan alkış aldı. Kara 2. golde sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta Ahmet Önay’a galibiyet golünü attırdı. Golü atan Ahmet Önay da  maç içinde yaşadığı sakatlık sonrası başı sarılı bir şekilde maça devam etti. Önay başı sarılı şekilde devam ettiği maçta Fatih Kara’nın ortasına iyi yükselerek güzel bir kafa vuruşu ile takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Asisti yapan Fatih Kara da golü atan Ahmet Önay da yaşadıkları sakatlıkla sahada mücadele etti.

AYKUT 1 GOL BİR ASİST

Anadolu Selçukspor ilk yarıyı geride kapattığı Ofspor karşısında 2. Yarı 2 değişikliğe birden gitti. Hasan Ali Durtuluk’un yerine Aykut Uluç oyuna girerken İsmail Güven’in yerine ise Yunus Emre Uçar girdi. Aykut Uluç oyuna hareketlilik kattı ve takımın beraberlik golündeki asisti yaptı. Genç oyuncu Halil İbrahim Sönmez’e beraberlik golünü attırdı. Uluç bu asistle de kalmadı ve takımının skoru koruma adına sıkıntı yaşadığı uzatma dakikalarında inatçılığını konuşturdu. Genç golcü kaptığı topla Ofspor kalecisini tamamlayarak Anadolu Selçukspor’u rahatlatan 3. golü kaydetti.

AYKUT HALİL İBRAHİM İŞ BİRLİĞİ

Zorlu Ofspor karşısında Aykut ve Halil İbrahim takıma büyük katkı sağladı. İkili bir önceki haftada da Keçiören karşısında da yeşil-beyazlı takım adına birer gol atarak galibiyetin en büyük mimarlarından olmuştu. İç sahada oynanan ve büyük önem taşıyan bu ikili yine sahnedeydi. Aykut Halil İbrahim’e asist yapıp bir gol attırırken kendisi de maçın sonunda takımını rahatlatan golü kaydetti. Bu ikili son iki haftada takımlarına hayati önem taşıyan 6 puan kazandırdı.

FERHAT TÜRKOĞLU   merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.