Şakalak Konya Fuarı’nda misafirlerini ağırlayacak

Şakalak Konya Fuarı’nda misafirlerini ağırlayacak

Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Genç, Türkiye’nin en büyük tarım fuarının Konya’da olmasının bu şehir için önemli olduğunu, herkesin sahiplenmesi gerektiğini ifade etti

Şakalak Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç, Şakalak Tarım olarak kuruldukları ilk günden bu yana çiftçilerin ihtiyaç duydukları tarım aletlerini temin edebilmek için çalıştıklarını söyledi. Genel Müdür Mustafa Genç, “Dünya üzerinde gıda sektörü her geçen gün daha büyük önem kazanmaktadır. Gıda kaynaklarının kıtlığı ve sınırsız insan ihtiyaçları nedeniyle Türkiye gibi tarımın yaygın olduğu ülkelerde tarımda kalite ve verimlilik daha büyük önem arz etmektedir. Geleceğin en önemli sektörlerinden biri olan gıdanın temeli de tarımdır. Tarımda da birim alandan daha çok verim elde etmenin, kaliteyi en üst düzeyde tutmanın şüphesiz en önemli sacayaklarından biri de kullanılan tarım makinelerinin niteliğidir. Biz de Şakalak Tarım Makinaları olarak Konya Ovası’nın bereketli topraklarında çiftçilerimizin emeklerinin zayi olmaması için tarım makinaları alanında kendimizi sürekli geliştirmekteyiz. Tarım teknolojilerini yakından takip etmekte ve kendimize ‘Ne yaparsak çiftçimiz daha az maliyet ve daha az emek harcayarak daha bol ve bereketli ürün elde edebilir?’ sorusunu sormaktayız. Bu sorumuzun yanıtını ararken de kendimizi tarım makinelerinde hep bir adım öteyi düşünen bir yapının ortasında buluyoruz. Şakalak Tarım Makinaları olarak bu prensip doğrultusunda kendimizi sürekli yeniliyor ve yenilikleri çiftçilerimizle buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

FUARLAR BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Dünyada tarım makinaları alanında yaşanan gelişmeleri de yakından takip ettiklerini dile getiren Şakalak Tarım Makinaları Genel Müdürü Mustafa Genç, “Tarıma ve tarım teknolojilerine ilişkin fuar ve benzeri organizasyonları yakın takip ederek hem tarım teknolojilerinde nerede olduğumuzu tespit ediyor; hem de gelişmeleri yakından takip etmiş oluyoruz. Bu fuarlar ayrıca kendimizi gösterdiğimiz, ürünlerimizi sergilediğimiz, pazar yelpazemizi genişletebildiğimiz önemli bir organizasyon. Bu organizasyonlarda yer alarak Şakalak Tarım Makinaları markasını hem gücünü aldığı çiftçiyle buluşturuyor; hem de dünyaya açıyoruz. Şakalak Tarım Makinaları olarak Türkiye’nin dört bir yanına başlıca tarım makinalarının teminini gerçekleştirirken; dünya genelinde pek çok ülkeye de ihracat gerçekleştiriyoruz. Bu önemli fuar organizasyonlarından biri de her yıl düzenli olarak Konya’da yapılıyor. Tarımın anavatanı diyebileceğimiz Konya’da tarım ve tarım teknolojileri üzerine yapılan fuar organizasyonlarını önemsiyoruz. Yıllardır yer aldığımız bu fuarlarda dünden bugüne nelerin değiştiğini hem gözlemliyor, hem de hedef kitlemize gösterebiliyoruz. Konya’da yapılan tarım fuarını bu anlamda önemsiyoruz” diye konuştu. Genç, “KONYA TARIM 2018 Konya 16. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı 20-24 Mart 2018 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası – TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bu büyük organizasyonda biz de yerimizi alıyoruz. 4. Hall’deki standımıza kahve içmeye bekleriz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.