'Saja' Ramada Plaza'da açıldı

'Saja' Ramada Plaza'da açıldı

Türk ve Dünya mutfaklarından lezzetleri buluşturan, atmosferiyle misafirlerini büyüleyen, şehrin yeni lezzet durağı Saja, Ramada Plaza Konya 15. katta hizmet vermeye başladı

Türk ve dünya mutfaklarından lezzetleri buluşturan, şehrin yeni lezzet durağı Saja, Ramada Plaza Konya 15. katta hizmete girdi. Endonezya, İtalya, Meksika, Osmanlı ve Selçuklu mutfaklarından lezzetlerin bulunduğu Saja'da çok sayıda dünya ülkesinin mutfaklarından lezzeti vatandaşın damak tadına sunuluyor. Ramada Plaza, Konya basınını Saja Restaurant'ta ağırladı.  Şef Ali Murat Dikmen'in yorumu ile hazırlanan leziz menüler, Saja'nın nezih atmosferinde yerli ve yabancı misafirlerin damaklarında yer edecek.

2-5-004.jpg

SAJA'DA ANADOLU YEMEKLERİ DE OLACAK

Ramada Plaza F&B Müdür Ersun Ersoy, ''Uluslararası otelcilik anlayışımızı şehrin dinamiklerine uygun olarak 'Gönülden hizmet' vizyonu ile harmanlıyoruz. Bu nedenle dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini misafirlerimize sunmanın yanı sıra Anadolu Mutfağında unutulmaya yüz tutmuş çok sayıda yöresel yemekleri de yeniden şehrin yemek kültürüne kazandıracağız. Konya'nın çok sayıda lezzetini de misafirlerimizin beğenisine sunacağız. Saja'nın hizmete girmesiyle Konya'da bu alanda önemli bir eksikliği de gidermiş olduk. Konyalılar gönül rahatlığıyla misafirlerini Saja'da ağırlayabilir" dedi.

CANLI MÜZİK VE GÜNBATIMI KEYFİ

Saja'nın samimi bir atmosferde hizmet vereceğini kaydeden Ulusoy, ''Saja, sahip olduğu modern mimarisi ve şehrin kalbindeki konumuyla farklılık oluşturan Konya'nın en özel gün batımlarının izlenebileceği ender mekanlardan biri olacak. Restaurantımıza gelen misafirler Konya'da gün batımını izleme imkanı da sahip olacaktır" diye konuştu. Ersoy; ayrıca Saja'da özel olarak hazırlanan iştah açıcı ananas köpüklü domates suyunu da yemek öncesi misafirlerine ikram ettiklerini belirtti. Saja'da özal canlı müzik konserlerinin de olacağını aktaran Ulusoy, "Saja'nın temalı günlerinde özel canlı müzik grupları ile akşamlarınızı daha lezzetli ve daha keyifli hale getirebilirsiniz. Otel dışından gelen misafirlere de hizmet veren Saja Pazar günleri hariç saat 17:30 ile 01:30 saatleri arasında hizmet verecektir" açıklamasında bulundu.

ALİ İBİLEME/HASAN ÖZÜTEMİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.