Şahin Federasyon’un sağlık kuruluna seçildi

Şahin Federasyon’un sağlık kuruluna seçildi

Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF) tarafından Dünya Taekwondo Federasyonun beş kişiden oluşan sağlık kurulu üyesi olarak seçildi

 

 

 

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF) tarafından Dünya Taekwondo Federasyonun beş kişiden oluşan sağlık kurulu üyesi olarak seçildi. Dünya Taekwondo Federasyonu sağlık kurulu üyesi seçilmesi nedeniyle ziyaret eden Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ise,“ Dünya Taekwondo Federasyonun beş kişiden oluşan sağlık kurulu üyesi olarak seçilen Selçuk Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin hocamızı tebrik ediyorum.Hocamız Prof. Dr. Mustafa Şahin Yıllarca Selçuk Üniversitesi çatısı altında çok büyük hizmetler sağladılar. Bu görevler Ülkemiz ve üniversitemiz adına ülkemizin ve üniversitemizin temsili açısından tanıtılması önemli görevlerdir.  Spora ve sporcuya verdikleri desteklerden dolayı hocamıza teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

 

ŞAHİN, SAĞLIK GÖNÜLLÜSÜ OLARAK HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ,“ Dünya Taekwondo Federasyonu sağlık kuruluna seçilmemiş olmamız sporcularımızın uluslararası başarısının bir göstergesidir. Bizim Selçuk Üniversitesi ve yönetimi olarak Türk ve dünya sporuna hizmet etmenin ötesinde birde sağlık gönüllüsü olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan dolayı mutluluk duyuyorum. Vermiş oldukları desteklerinden dolayı hem Türkiye Taekwondo Federasyonu hem Federasyon Başkanımız Doç. Dr. Metin Şahin hocamıza çok teşekkür ederim ”dedi. Ziyaretin ardından ise Dünya Taekwondo Federasyonu sağlık kurulu üyeliğine seçilen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’e, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin tarafından Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF) sembolü olan rozetini taktılar. Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’de Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin’e hediye taktim etti.

 

Dünya Şampiyonu Ağrıs’tan Rektör Şahin’e ziyaret

 

Güney Kore'de düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası’nda kadınlar 53 kiloda altın madalya kazanan Zeliha Ağrıs ve beraberindeki heyet Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük binasında gerçekleşen ziyarette, desteklerinden dolayı Rektör Mustafa Şahin’e teşekkür eden Zeliha Ağrıs,“Desteklerinizden dolayı Selçuk Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin olmak üzere yönetime çok teşekkür ederim. Böyle bir başarı elde ederek hem ülkemizi ve üniversitemizi gururlandırdığım için mutluyum. Bundan sonraki hedefim tekrar dünya şampiyonu olmak ve olimpiyat şampiyonu olarak Selçuk Üniversitemizi ve ülkemizin adını duyurmaktır” dedi. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim görevlisi ve Türkiye Taekwondo Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin ise, “Hem ülkemizi hem Konya’yı ve üniversitemizi temsil etmek bizim için bir onurdur. İnşallah başarılarımız giderek artacak ve hedefimiz olimpiyat şampiyonu olarak hem ülkemizi ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmektir” diye konuştu.

 

“Selçuk Üniversitesi her alanda başarıya koşuyor”

 

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ise,“ Yıllarca Selçuk Üniversitesi çatısı altında çok büyük hizmetler sağladınız. Olimpiyat ve dünya şampiyonları üniversitemizden çıktı bu başarılar bizim için ve ülkemiz için bir gurur kaynağıdır. Selçuk Üniversitemizin tanıtımı bu başarılar birer fırsattır. Avrupa Federasyonu seçiminde asbaşkan ve başkanvekilliğine tekrar seçildik. Ülkemiz adına ülkemizin temsili açısından tanıtılması önemli görevlerdir. Selçuk Üniversitemiz ve Prof. Dr. Mustafa Şahin hocamızın maddi ve manevi destekleri her zaman arkamızdadır. Hem sporcu hem de hocalarımıza verdikleri desteklerin bu başarıda büyük payı var. Desteklerinden dolayı Selçuk Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin ve rektör yardımcılarımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.