Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

Sahih İslam nöbeti

Sahih İslam nöbeti

15 Temmuz haftasına girmeden bir takım kişiler ve gruplar internetteki sosyal medyada örgütlenerek 15 Temmuz’a dair nöbette olduklarını beyan etmeye başladılar.

Hatta işi biraz daha abartarak ileri götürenler cadde ve meydanlara traktörlerle ve kamyonlarla çıkılması gibi uçuk kaçık düşünceler ifade edince valilik böyle bir hareket yapılmaması konusunda açıklama yayınlamak zorunda kaldı.

Bu tür çağrı yapanlara bakarsanız 2016 yılının 14 Temmuz’unda nerede iseler 2017 yılının 14 Temmuz’unda da aynı yerde durduklarını göreceksiniz.

Yani şunu demek istiyorum.

2016 yılının 14 Temmuz günü FETÖ’ye karşı bir tavrı olmayanlar esasında bu günde açıktan bir tavır içinde olmamalarına rağmen herkesten fazla FETÖ düşmanı gibi gözükmek istemektedirler.

Bu tavırlarının kendilerince elbette bir takım maddi ve manevi sebepleri olabilir.

Ama bu kadar sahtekârlığa ve mürailiğe gerek var mı diye de düşünmeden edemiyor insan?

Daha dün hocaları Pennsylvania yolunda iken FETÖ’ye destan düzenler ile 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminin başarısızlığa uğradığını hissettikleri andan sonra dışarı fırlayanlar bu milletçe çok iyi biliniyor.

Aslında bu yazının temel konusu kişiler falan değildi ama bunlar da yazılması gereken bilgilerdi.

Aslında 15 Temmuz nöbeti diye etrafı velveleye verenlerin unuttukları bir nöbet var.

Sahih İslam nöbeti.

Yani Hz. Peygamberimizin (sav) Sahih sünneti ve sahih hadislerine sahip çıkmak olarak tarif edilebilecek olan Sahih İslam nöbeti.

Bu memlekette Sahih İslam Nöbeti Müslümanlarca zamanında ve gereği gibi tutulmadığı için 15 Temmuz ihaneti gerçekleştirildi bu ülkede.

Çünkü işbaşındaki tek parti iktidarı başta olmak üzere gelip geçen pek çok siyasi iktidar tarafından FETÖ’ye karşı verilen maddi ve manevi her taviz sahih İslam Nöbetinden feragat etme anlamına gelmiştir bu ülkede.

Şimdi FETÖ kalkışması bertaraf edildi ve yakalananlar yargılanıyor diye her iş bitti mi?

Asla!

Şimdilerde FETÖ’nün yerini almaya çalışan pek çok kişi ve kuruluş zaman ve zemin yoklaması yapmaktadır.

FETÖ nasıl dinler arası diyalog ile mevzi kazanmaya çalışmış ise şimdilerde ortaya çıkan FETÖ artıkları bu defa Sünnetsiz bir İslam düşüncesi ile kendilerine alan açmaya çalışmaktadırlar.

Rasulullah’ın (sav) Sahih Sünneti ve Sahih Hadislerini red etmek adına hadisleri Kur’an’a arz etmek yaygarasıyla başlayan bu hareket şimdilerde melanetlerini nerede ise Kur’an ayetlerini inkara kadar vardırmıştır.

Bu sebepledir ki yeni yeni FETÖ’lerin hayat bulmaması için Sahih İslam Nöbeti 15 Temmuz nöbetinden daha önde gelmektedir.

Bu nöbet bu defa da gereği gibi tutulmayacak olursa korkarız ki sonuçları da FETÖ ihanetinden daha az olmayacaktır.

Bundan dolayıdır ki tekrar tekrar soruyoruz.

Var mısınız günün 24 saati ve yılın 365 günü sürecek bir Sahih İslam Nöbetine?

Evlerinizdeki televizyonlar ve kitaplığınızdaki kitaplardan başlamak üzere Rasulullah’ın (sav) Sahih Sünneti ve Hadislerine savaş ilan edenlerin programlarını ve yazdıklarını boykot etmeye.

Çünkü biz Sahih İslam Nöbetinin meydanlarda çekirdek çitleyip çay içerek değil,

Elimizle, dilimizle Sahih Sünnet ve Sahih Hadis düşmanlarına karşı durularak tutulacağına inanıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR