Sahada güzel bir şölen vardı

Sahada güzel bir şölen vardı

Anadolu Selçukspor Teknik direktörü Cenk Özcan Altınordu karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, bugün sahada güzel bir şölen vardı.” dedi

Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupasında 3.tura yükselen Konya Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Cenk Özcan karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede; “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, bugün sahada güzel bir şölen vardı. Bu gün sahada Türkiye'nin önümüzdeki 5-6 senesinde oynayacak tüm genç ve yetenekli oyuncuları görme fırsatını bulduk. Milli takımlardan maçımızı izlemek için gelen yetkililer ile A takımımızdan gelen teknik heyete çok teşekkür ediyorum. Bu şölene katkı verdiler. Rakibimiz Altınordu bugün 18.9 yaş ortalamasıyla oynadı, biz de 20.5 yaş ortalaması ile sahadaydık. Bu bizim adımıza çok önemli bir noktaydı. Hedefimizin ne olduğunu herkes biliyor, bizim hedefimiz Türk Sporuna oyuncu kazandırabilmek.Bunun yanı sıra kupada da gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek. Allah’ın izniyle bunu başaracak güçte olduğumuzu çocuklar sahada gösterdiler Bugün dokuz arkadaşımız ilk defa forma giydi. İlk defa 90 dakikayı tamamladılar ve hiçbir sorun yaşamadan karşılaşmayı tamamladılar, bunlar bizim için çok önemli ve çalışmalarından dolayı onlara da teşekkür ediyorum. Bugün antrenmanlarda yaptıkları çalışmalarının semeresini aldılar. Bugün gelecek adına bazı önemli sinyaller aldık. Bu bizim için çok büyük avantaj ve kazanç.  Karşılaşmayı kazanmakta ayrı bir önemli nokta oldu. Kupaya devam edeceğiz ama Altınordu kulübüne çok teşekkür ediyorum. Böyle yetenekli gençleri bir araya toplamışlar ve onun üstün bir sistem kurmuşlar. Rakibimiz Altınordu’nun teknik heyet ve oyuncularını da kutluyorum. Bizi inanılmaz derecede zorladılar. Sahamızda galip gelmenin mutluluğunu yaşadık. Ümit ediyorum bu oyunu ve mutluluğu lig maçına taşırız. Yarından itibaren Nazilli maçına konsantre olup hazırlanmaya başlayacağız. Pazar günü Nazilli maçına taraftarımızı bekliyoruz, büyük Konyaspor taraftarı bizi yalnız bırakmasın. Kendi sahamızda kazanma geleneğimiz sürdürme istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH ERCAN’A TEŞEKKÜR

Karşılaşmayı izlemeye gelen Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan’a teşekkür eden teknik direktör Cenk Özcan : “Ümit Milli takımdaki meslektaşlarım, daha önce orada beraber çalıştığımız arkadaşlarım sağ olsun, başladığımızdan bu yana bizi yalnız bırakmacılar, destekliyorlar. Özellikle Erzurumspor maçında birkaç oyuncumuzu çok beğendiklerini söylediler. Bu karşılaşmaya özellikle davet ettik kendilerini, hem Altınordu da hemde bizim takımımızda genç ve yetenekli oyuncular sahada olacaklardı. Bizim en büyük hedefimizden biri tanesi bu,  buradan ümit milli takıma oyuncu gönderebilirsek şampiyon olmuş kadar sevineceğiz. Türk futbolu için bir şeyler yapmak istiyoruz, bunu başaracağınızı biliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.