SAĞLIKTA ÖNCÜ OLDUK

SAĞLIKTA ÖNCÜ OLDUK

Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay, “İleri sağlık teknolojimiz sayesinde Konyalılar uzun yol ve yüksek masraf derdinden kurtuldu. 3 yıl içerisinde büyük işler başardık.500'den fazla çalışanımız ile bölgenin öncüsü olduk” dedi

Medova Hastanesi tarafından “Kaynaşma programı” adı altında hastanenin toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenlendi. Medova Hastanesi'nin 3 yıllık çalışma serüveninin anlatıldığı toplantıya; Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay, Medova Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Doktor Seyit Karaca, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Mine Karaman, Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Çelik ve diğer hastane yetkilileri katıldı. Toplantıdan önce gazetecilere Medova Hastanesini anlatan bir sinevizyon filmi izlettirildi.

500'DEN FAZLA ÇALIŞANIMIZ VAR

Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Olcay, şirketler grubu olarak 1993 yılında Ankara'da kurulduklarını dile getirdi. Petro kimya, ilaç, güvenlik sistemleri ve sağlık alanında hizmet verdiklerini söyleyen Olcay, en genç yatırımlarının ise Medova olduğunu hatırlattı. Hizmet verdikleri alanlar içerisinde en fazla istihdamı da Medova Hastanesi ile sağladıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Olcay, “500'den fazla çalışanımız ile bölgenin öncüsü olduk” dedi.

3 YIL İÇİNDE BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK

“60 yoğun bakım ünitemiz ve 171 yataklı kapasitemiz ile Konya'ya, çevre illere ve ülkemize önemli katkılar sağlıyoruz” diyen Olcay, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim en büyük çabamız, sağlık alanında güvenilir bir marka olmaktı. Gerek personelimiz ile gerekse hizmet anlayışımız ile bu şehrin en güvenilir hastanesi olmayı da başardık. Bizim bir diğer amacımız da Konya ve çevre illerin halkını, hastalıklarından dolayı Ankara'ya ve İstanbul'a göndermemekti. Hastalarımızın ve yakınlarımızın hakkıydı, bulundukları şehirde sağlık hizmetinin en iyisini alabilmeleri. Sağlık şikayeti olan vatandaşlarımız, ileri sağlık teknolojimiz sayesinde bizleri tercih ediyor, hasta halde uzun yolculuklara maruz kalmıyor. Biz, Medova Hastanesi'ni bu amaçla Konya'da kurduk. 3 yıl içinde çok büyük işlere imza attık. Biliyorsunuz, ülke ekonomisi olarak zorlu günlerden geçiyoruz. Biz, Medova Hastanesi olarak bu sıkıntılı günlerde yıkılmadık. Aksine istihdamımızı artırdık. Ekonomik sıkıntının üzerinden böyle kalkılabileceğini biliyoruz. Hastanedeki doktorlarımız alanında uzman isimlerden oluşuyor. En alt birimden en üst birime varıncaya kadar hepimizin hizmet anlayışı ve prensibi bellidir. Medova'da aile sıcaklığı ortamı var. Başarımızın altında yatan en önemli faktörlerden biri de budur.”

ŞEHRİN SAĞLIK GELİŞİMİNE KATKI VERDİK

Medova Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Mine Karaman da şunları kaydetti: “Bizim bir idealimiz vardı. Sağlık sektöründe söz sahibi olabilmek en büyük arzumuzdu. Çok kısa süre içerisinde büyük işlere imza attığımızı düşünüyoruz. İdeallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki yapacak daha çok işimiz var. Başarı, ekip işi ve anlaşması ile olur. Güzel bir ekip ruhuna sahibiz. Hastanemizin kalite standartlarını yükselttiğimiz, hasta ve yakınlarının memnuniyetine mazhar olduğumuz için gururluyuz. Konya, sağlık alanında sürekli gelişiyor. Sağlık teknolojilerindeki gelişmeler yakından takip ediliyor. Şehrin sağlık kalitesine bizler de hastane olarak ekstra katkılar sağladık, bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz.”

EMRE ÖZGÜL

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum