Sağlar: İsrail Bir Haydut Devletidir

Sağlar: İsrail Bir Haydut Devletidir

Partisinin cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verme amacıyla Tarsus’a gelen CHP Parti Meclis Üyesi ve eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, bazı iş adamları ve siyasilerle görüştükten sonra partisinin Tarsus ilçe...

Partisinin cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verme amacıyla Tarsus’a gelen CHP Parti Meclis Üyesi ve eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, bazı iş adamları ve siyasilerle görüştükten sonra partisinin Tarsus ilçe binasına geldi.

Sağlar’ı parti binasında CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk,Yönetim Kurulu Üyeleri,Kadın Kolları Yöneticileri,partili üyeler ve bazı basın mensupları karşıladı. Partisinin ilçe toplantı salonunda bir konuşma yapan Sağlar, hükümeti ve İsrail’i eleştirerek,İsrail hakkında "İsrail bir haydut devletidir." dedi.

Sağlar konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi: "Türkiye’de çok kritik bir dönemi yaşıyoruz.Bu seçimde ya çağdaş bir yaşama ya da otoriter baskıcı bir rejime girmenin kararını vereceğiz.10 Ağustos’ta vereceğimiz kararla ya demokrasiyi devam ettireceğiz ya da tek adamın yönetimine kendimizi bırakacağız.Bu seçimde kazanmayacak bir adaya oy vermemiz,Tayyip Erdoğan’a oy vermek demektir.Biliyorsunuz Gazze’de insanlık ayıbı yaşanıyor. Haması koruyanlar, Filistinlileri korumuyorlar. İsrail, Gazze’de masum insanları,yaşlıları,çocukları katlediyor. İsrail bir haydut devletidir. Bu seçimde İhsanoğlu’nu mutlaka desteklemeliyiz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.