Sağlam: Ligin En Genç Takımlarından Birisi Olarak Sezona Başlayacağız

Sağlam: Ligin En Genç Takımlarından Birisi Olarak Sezona Başlayacağız

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Takımı ciddi anlamda değiştirdik ve gençleştirdik, şu anda ligin en genç takımlarından birisi olarak sezona başlayacağız." dedi. Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Takımı ciddi anlamda değiştirdik ve gençleştirdik, şu anda ligin en genç takımlarından birisi olarak sezona başlayacağız." dedi.

Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Hazırlıkların iyi gittiğini ve bu sezon bir değişim yaşadıklarını söyleyen Sağlam, "Takımı ciddi anlamda değiştirdik ve gençleştirdik, şu anda ligin en genç takımlarından birisi olarak sezona başlayacağız. Ekonomik olarak da çok ciddi paralar harcamadan, kulüp ekonomisini sarsmadan transfer dönemini de geçirmeye çalıştık. Eskişehirspor'un ciddi hedefleri var. Geçen sene Türkiye Kupası'nda final oynadık, inşallah önümüzdeki sezon yeni stadımızın açılış karşılaşmasını bir Avrupa kupası maçı oynamak en büyük hedefimiz. Bu doğrultuda hem ligde, hem de kupada başarıyı ortaya koymak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Eskişehirspor olarak farklı bir kimlik ve davranış bütünlüğü ortaya koymak zorunda olduklarını dile getiren Sağlam, şunları söyledi: "Fair-Play'e hasret kaldığımız, hoşgörünün tamamen ortadan kalktığı, sporun ruhu adına hiçbir şey yapılmadığı ortamdan biz Eskişehirspor olarak sporun güzelliklerini ön plana çıkartarak, barış, kardeşlik, dostluk olduğunu ön plana çıkararak mücadele edeceğiz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.