Sağlam: Kaybettiğimiz Puanlardan Ders Alıp Bu İşi Fırsata Çevireceğiz

Sağlam: Kaybettiğimiz Puanlardan Ders Alıp Bu İşi Fırsata Çevireceğiz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Belki Mersin'de üç puan kaybetmiş olabiliriz ama bu durumu çok iyi değerlendirip kaybettiğimizden çok daha fazlasını kazanacak değerleri kendi içimizde üretip bu işi fırsata çevireceğiz."...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Belki Mersin'de üç puan kaybetmiş olabiliriz ama bu durumu çok iyi değerlendirip kaybettiğimizden çok daha fazlasını kazanacak değerleri kendi içimizde üretip bu işi fırsata çevireceğiz." dedi.

Eskişehirspor'un Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki konulara değinen Sağlam, geçen hafta deplasmanda yaptıkları Mersin İdmanyurdu maçını kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sağlam, "Belki Mersin'de üç puan kaybetmiş olabiliriz ama bu durumu çok iyi değerlendirip kaybettiğimizden daha çok daha fazlasını kazanacak değerleri kendi içimizde üretip inşallah bu işi fırsata çevireceğiz, bundan kimsenin endişesi olmasın. Allah izin verirse pazartesi güzel bir maç oynarız. Tabii ki oyuncularımız Mersin maçında çok üzüldüler. Onlar da sorumluluk alacaklar. Pazartesi böylelikle Balıkkesirspor karşılaşmasını daha sonra Sivasspor maçlarını iyi değerlendirerek. En az bulunduğumuz yerlerden yukarılara çıkarak bu sıkıntıları geçmeye çalışacağız." diye konuştu.

"BEKLEDİĞİMİZ PUANLARIN ALTINDA KALDIK"

Yaşanan bir gerçeğin ortada olduğunu, bunu da inkâr etmediklerini belirten Sağlam, "Beklediğimiz ve hedeflediğimiz puanın altında kaldık. Daha fazla puan bekliyorduk. Bu puanları alacak karşılaşmalar yaptık aslında şöyle bir baktığımızda Gençlerbirliği maçı, Çaykur Rizespor maçı, Beşiktaş maçı en son Mersin İdmanyurdu maçı şöyle bir baktığımızda aslında basit hataları yapmasak veya hakem hatalarını çok yaşamasak bugün çok farklı yerde ve çok farklı şeylerden konuşabilirdik." ifadelerini kullandı.

Ülke olarak kaostan beslenen bir yapının var olduğunu da belirten Sağlam, "Şöyle bir genel duruma göz attığımızda ülke olarak biz bazı şeyleri tabii kültür haline getirmişiz. Kaostan beslenen bir yapımız var. Yani bir yerde işler bittiği zaman birçok insan bu işten rahatsız olur. İşlerin kötü geçmesi kargaşa olması bir kargaşa ortamı birçok insanı da mutlu edip onların beslenmesini sağlar. Maalesef böyle bir kültür edinmişiz kendimize. Dolaysıyla böyle durumlar ortaya çıktığı zaman bu işten beslenenler bu işi kendisine geçim kapısı yapmış olan insanlar da hemen ortaya çıkıyor. Daha önceki çalıştığım kulüplerde de birçok insan çok erken eleştirmeye başladı. Ama hep şunları yaşadık, bunları çok erken eleştirenler hep işin sonunda mahcubiyet duyup özür dilediklerine şahit oldum." ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.