Sağlam: Fenerbahçe Karşısında İyi Bir Sonuçla Ayrılacağımıza İnanıyorum

Sağlam: Fenerbahçe Karşısında İyi Bir Sonuçla Ayrılacağımıza İnanıyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basın mensupları ile bir araya gelerek haftalık değerlendirmelerde bulundu.Sivasspor maçında son dakikalarda attıkları golle sezon başından beri yaşadıkları şansızlıkları ortadan kaldırdıklarını...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, basın mensupları ile bir araya gelerek haftalık değerlendirmelerde bulundu.

Sivasspor maçında son dakikalarda attıkları golle sezon başından beri yaşadıkları şansızlıkları ortadan kaldırdıklarını dile getiren Sağlam, "Kayseri Erciyesspor maçını güzel geçtik. Şimdi önümüzde çok önemli bir Fenerbahçe karşılaşması var." diyerek, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe ile İstanbul’da kendi evinde, kendi taraftarı önünde oynamak kolay değil ama ben şunu bütün içtenliğimle ve samimiyetimle söylemek istiyorum ki, eğer bizim çocuklar kendilerine inanırlar ve güvenirlerse, sorumluluk alırlarsa onların başaramayacağı iş yok. Biz daha evvel bunu Galatasaray deplasmanında ve Beşiktaş deplasmanında da gördük. Maalesef iki karşılaşmada da çok bariz hakem hatalarıyla kazanabileceğimiz karşılaşmalardan bir puan ile ayrılmak zorunda kaldık.

Ben şunu yine iddia ediyorum; eğer biz Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında ki arzuyu, coşkuyu, mücadele gücünü ve futbol adına ortaya koyduğumuz güzellikleri Fenerbahçe karşısında da ortaya koyabilirsek oradan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum."

Takımında sakat oyuncularının olduğunu da vurgulayan Sağlam, "Akaminko’nun sakatlığı devam ediyor. Özgür Çek iyi durumda. İnşallah yarından sonra takımla beraber çalışmalara başlayacak." diyerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunun yanında Kayseri Erciyesspor maçında maalesef Diego’nun sakatlığı hepimizi üzdü. O da yaklaşık 3 hafta kadar aramızda olamayacak ama şunu da yine söylemek istiyorum; biz Galatasaray ve Beşiktaş maçlarını da Diego olmadan oynadık. Diego olsaydı çok iyi olurdu tabii ama yani diğer arkadaşlarımıza da sonuna kadar güvendiğimizi de belirtmek istiyorum.

Onun dışında bir sıkıntımız yok. Fenerbahçe maçında, maçı oynadıktan sonra İstanbul’da kalıp Çarşamba günü de Galatasaray karşılaşmasını oynayacağız. İnşallah bu İstanbul seferinden iki güzel karşılaşma oynayıp, hem ligde hem de kupada iki tane güzel sonuçla şehrimize dönmeyi yürekten istiyoruz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.