Sağlam: Eskişehirspor’un Yükselişi Sivas’tan Başlayarak Devam Edecek

Sağlam: Eskişehirspor’un Yükselişi Sivas’tan Başlayarak Devam Edecek

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, pazar günü Kayseri Erciyesspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, ‘‘Önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde. Bizi tabi...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, pazar günü Kayseri Erciyesspor ile önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, ‘‘Önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Kendi sahamızda, kendi taraftarımızın önünde. Bizi tabi hiç hoşnut olmadığımız, çok mutlu etmeyen yerden uzaklaştırma adına önümüzde güzel bir fırsat var.’’ dedi.

    Atatürk Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli hoca, ‘’Ben tabi şuna gönülden inanıyorum yürekten inanıyorum, bunu da çok samimi söylüyorum. Bizim sezon başından beri yaşadığımız futbol şanssızlıkları Sivasspor maçının son dakikasında artı 5'te attığımız golle İnşallah son buldu. Bundan sonra, oyuncularla da şunu konuşmuştuk. Sivasspor maçından önce bu karşılaşma bizim için İnşallah yeniden doğum, yeniden ayağa kalkış, ondan sonra da bize güzel bir gelecek hazırlayacak. Karşılaşma olarak bunu değerlendirelim ve bu maç sonrasında da inşallah yükselişimiz başlasın. İyi oynadığımız bir maçtı, pozisyona girdiğimiz bir karşılaşmaydı. Son dakikada bulduğumuz gol ki o gol bence Eskişehirspor’un bütün şansızlıklarını ortadan kaldıran ve önüne yeni bir sayfa olarak güzel bir gelecek açan gol oldu bence.’’ diye konuştu.

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM

    Bu haftada ki karşılaşmada da ortaya iyi bir mücadele koyacaklarını kaydeden Sağlam, "İyi futbol oynayacağız bu maçı kazanarak bundan sonra gelecek güzel günlerinde başlangıcını yapmış olacağız. Ben takımıma ve oyuncularıma yürekten inanıyorum onlara sonuna kadar güveniyorum. Onlar da giydikleri formanın kıymetini değerini biliyorlar ve bunun hakkını verecekler. Sorumluluk sahibi insanlar gibi davranacaklar.’’ dedi.

ESKİŞEHİRSPORUN YÜKSELİŞİ DEVAM EDECEK

Pazar günü iyi bir mücadeleyle iyi bir futbolla camiaya taraftara güzel bir galibiyet armağan edeceklerini dile getiren Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı:

     ‘‘Bu zorlu karşılaşmada bizim için bu kadar önemli karşılaşmada taraftarımızın da maçın başından bitiş düdüğüne kadar gönülden destek vermesini istiyorum. O konuda da hiçbir şüphem yok taraftarımız da bu hafta sorumluluk alacak ve takımlarına ekstra güç sağlayacak ortamı ve atmosferi oluşturacak. Yani istediğimiz kadroyla da maça çıkma sansını elde edeceğiz. O açıdan bir sıkıntımız yok. Ben Pazar gününde çok umutluyum inşallah bizim için güzel bir gün olacak güzel bir karşılaşma olacak ve Eskişehirspor’un yükselişi Sivas’tan başlayarak Erciyes maçı ve sonrasında devam edecek.’’

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.